10-22-2015, 07:51 PM
آیا این بود وعده ما؟ می خوام بدونم اون جوگیر هایی که می گفتن این بازی شاهکار می شه کجا هستن؟ یکی که می گفت مطمئنم عالی می شه مبارزات روی کالسکه خیلی خوبه |: البته احتما الانم می گن متا مهم نیست! آیا وقتش نرسیده واقعیت ها رو قبول کنید؟!اساینز از برادرهود تموم شد اوج پیشرفت های این عنوان هم با قسمت دوم شروع شد و با همون قسمت هم تموم شد! اگه توجه کنید قسمت اول اساسین که ساخته شد قسمت بعد دوسال بعد تو سال 2009 منتشر شد که تونست تو لیست نامزد های گوتی هم قرار بگیره ولی بعد از اون با روند تکراری و انتشار پشت سر هم یوبیسافت کاری کرد که حتی دلم نخواد اسم اساسین رو بشنوم! واقعا 77 خوبه؟! مواردی که اساسینز از قسمت دوم به بعد ازش رنج می برده:
1-باگ
2- شخصیت پردازی نه چندان خوب
3-باگ
4- داستان نچندان جالب
5-گیمپلی و ماموریت های تکراری(و باگ!)
حالا باز این قسمت از نظر باگ بهتره(!)
به هر حال به نظر من اولین افرادی که باعث تایید شدن ساخت قسمت بعدی می شن طرفداران تعصبیش هستن! هر قسمت رو می خرن هر قسمت رو خوب می دونن یوبیسافت هم که به نفعش هست هر قسمت رو با دو سه تا ویژگی (عصا!) می ده بیرون بقیه خوشحالن که "ای وای تو این قسمت می تونیم کلاه سر خودمون بزاریم(!)" می رن می خرنش و خوشحال خوشحال بازیش می کنن
امیدوارم ی فکر درستی برای این سری بشه
ممنون بابت نمرات
1-باگ
2- شخصیت پردازی نه چندان خوب
3-باگ
4- داستان نچندان جالب
5-گیمپلی و ماموریت های تکراری(و باگ!)
حالا باز این قسمت از نظر باگ بهتره(!)
به هر حال به نظر من اولین افرادی که باعث تایید شدن ساخت قسمت بعدی می شن طرفداران تعصبیش هستن! هر قسمت رو می خرن هر قسمت رو خوب می دونن یوبیسافت هم که به نفعش هست هر قسمت رو با دو سه تا ویژگی (عصا!) می ده بیرون بقیه خوشحالن که "ای وای تو این قسمت می تونیم کلاه سر خودمون بزاریم(!)" می رن می خرنش و خوشحال خوشحال بازیش می کنن
امیدوارم ی فکر درستی برای این سری بشه
ممنون بابت نمرات