10-22-2015, 08:18 PM
(10-22-2015, 08:01 PM)A.R.A.$.H نوشته است: "واقعا اون ابهت الطایر بزرگ کجا رفت؟ اتزیو کجا رفت؟ یه مشت شخصیت پوشالی که از دزد دریایی مست گرفته تا یک بچه سوسول فرانسوی که آخرش آدم نشد و حالا هم لات های سر کوچه لندن. خو این چه وضعشه واقعا؟"
بقیه موارد بازی رو کنار بذاریم باید عرض کنم بجز الطائر، همین اتزیو هم آدم شری بود :D دخترباز قهار که حتی مادرش هم در این باره بهش تیکه میپرونه، اونم عین جیکوب دعواهای خیابونی داشت و غیره منتهی چون بازی های زیادی ازش دیدیم، به مرور خیلی شخصیتش پخته شد چون سنش هم به مرور داشت میرفت بالا.
اگر با دید تنها اساسین بودن بخوایم نگاه کنیم، جز الطائر باید روی همه سیفون کشید! اما اگر بخوایم تنوع شخصیتی رو لحاظ کنیم که همشون، حالا هر کی که بودند (دزد دریایی، سرخ پوست، تمپلار و غیره) در نوع خودشون جالب بودند. اینم یک تنوع دیگه هستش که در نقش یه کله خراب لندنی جوون که کلش باد داره برای دعوا قرار بگیریم. جالبه به نظرم :D بازی رو که کامل تجربه نکردید قضاوت نکنید.
خودم دشمن سرسخت AC 4 بودم ولی عاشق ماجراجویی های ادوارد وسط دریا شدم. شی پاتریک خیانت کار بود به اساسین ها ولی سازمان تمپلارها رو باهاش تجربه کردم. کانر هر چند شخصیت میخی داشت ولی یک سرخپوست بود که روابط جالبی هم با پدرش به وجود میاره.
اینم همینطوره ... بدون نفرت و بدون علاقه کورکورانه بازی رو خودتون تجربه کنید. شاید نظرتون رو عوض کنه!
بله اتزیو رو کاملا درست میفرمایید اما فقط در ظاهر
درسته این کاراکتر در حالت کلی به همچین شخصیتی شباهت میداد اما نویسنده راه پیشرفت این کاراکتر رو کاملا درست انتخاب کرد و به تدریج میشد درش تغییرات رو حس کرد.
ولی آرنو که ادعا می کردن قرار مثل اتزیو باشه تونست این روش رو به درستی طی کنه؟
هم ذات پنداری مخاطب با این شخصیت حتی به یک صدم اتزیو هم میرسید؟
درسته خیلی از این شخصیت ها در ظاهر به یکدیگر متفاوت هستند ولی این مورد فقط به همین جمله بسنده می کنه و حرف اول رو شخصیتشون و دگرگونیش در طول روند بازی مشخص میشه.
منم به عنوان یک سازنده می تونم تمامی این حرفارو بلغور کنم، ولی آیا می تونم به همون قشنگی که صحبت می کنم و مخاطبم رو امیدوار می کنم، این ویژگی هارو در شخصیتم اعمال کنم؟
متاسفانه یکی از جملات جدیدی هم که میشنویم همینه: بازی رو تجربه کنید.
ببخشید ولی خودتون بشمرید چند بار همین جمله رو به هم گفتیم. چند بار خودمون رو به همین هوا گول زدیم. آیا درسته مجددا با این حرفا دیگران رو به خرید این بازی ها تشویق کنیم؟ و صنعت محبوبمون رو با دستان خودمون نابود کنیم؟