امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
دانلود انیمیشن زیبای Inside Out محصول 2015
این انیمیشن رو هفته پیش دیدم و گفتم به همین بهونه این که نظرم رو راجبش بگم، این تاپیک رو هم آپ کنم به نوعی تا هر کی که دانلودش نکرده دانلودش کنه چون شدیدا پیشنهاد میشه.  :D
بدون شک یکی از بهترین انیمیشن هایی هست که توی چند سال اخیر دیدم. آخرین انیمیشن خوبی که دیدم و واقعا ازش خوشم اومد Brave یا همون "شجاع" بود. البته رالف خراب کار هم همون سال اومد و اونم خیلی قشنگ بود. انیمیشن هایی مثل بیگ هیرو 6 یا فروزن واقعا برای من خیلی ناامید کننده بودن. بیگ هیرو 6 که یه نسخه انیمیشن شده از فیلما و ایده های مارول و در کل هر چیز ابر قهرمانی دیگه ای که دیزنی ساخته بود بودش. در کل به نظر من برای بیگ هیرو 6 از همون اولش هم هیچ امیدی نبود، اما فروزن پتانسیل این رو داشت که بهتر در بیاد اگه دیزنی این همه چیز رو توی داستان با هم قاطی نمیکرد. راستیش دیزنی همیشه این کار رو انجام میده اما همیشه خیلی قشنگتر انجامش میداد و این بار واقعا خراب کرد با فروزن به نظر من و به هیچکدوم از جنبه های داستانیش خیلی نپرداخت و هیچکدومشون عمیق نبودن.
انیمیشن اینساید اوت یه انیمیشن خیلی قشنگ دیگه از پیکسار هست و مطمئنا امسال هم اکثر جوایز معتبر برای بهترین انیمیشن سال رو میبره. خیلی خوب به مبحثش یعنی همون احساسات و این که چطوری همه اون ها در زندگی لازم و ضروریه پرداخته بودن. در کل از این انیمیشن به خاطر این که یه اثر دیگه از پیکسار بود انتظارات بیشتری داشتم، اما همین چیزی هم که پیکسار تحویلمون داد واقعا زیبا بود. با رتبه بالایی که توی IMDB گرفته چندان موافق نیستم و به نظرم کمی هم توی این قسمت بهش بیش از حد بها داده شده. در کل من بهش 8 میدم و به نظرم انیمیشن خیلی قشنگیه و حتما پیشنهاد میکنم که دوست داران انیمیشن هم نگاش کنن چون بدون شک بهترین انیمیشن امسال هست. 
ممنون مجید جان بابت ایجاد تاپیک دانلود.  S0 (74)
پاسخ

پیام‌های داخل این موضوع
RE: دانلود انیمیشن زیبای Inside Out محصول 2015 - توسط Blue Sun - 11-03-2015, 12:46 AM

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  تاپیک دانلود انیمیشن های با زمان کوتاه smsm 43 14,721 03-08-2022, 11:56 AM
آخرین ارسال: goldinweb
  تاپیک معرفی انیمه و انیمیشن You Never Win 45 19,769 12-16-2021, 10:06 AM
آخرین ارسال: mostafaemami
  دانلود انیمه Vampire Knight فصل اول و دوم Lamar Davis 7 18,765 02-28-2021, 01:01 AM
آخرین ارسال: Deli
  دانلود انیمه Psycho-Pass فصل 1 و 2 Lamar Davis 4 9,727 03-10-2020, 01:57 AM
آخرین ارسال: nononononono
  دانلود انیمه Kimetsu No Yaiba White Beard 3 2,348 02-12-2020, 07:38 AM
آخرین ارسال: PC FAN

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان