(11-12-2015, 10:59 PM)A.R.A.$.H نوشته است: عکس العمل![]()
ایول خدایی!
من قدیما با Source هم آشنایی داشتم منتهی دائم پای 1.6 بودم (نه آنلاین نه LAN بلکه با BOT). الانم Source بازی میکنم. 1.6 هم نصبه منتهی از Source یک دفعه میرم 1.6 خیلی سخته اصلا گیم پلی فلج میشه انگاری
![]()
کسی CFG داشت که Recoil رو کم کنه برای Source اینجا به اشتراک بذاره و نحوه استفاه هم بگهفقط Recoil نه Aim و Wall چون به دو سوت بن می کنند
![]()
سرور G3 من زیاد میام در خدمتیم
والله ما که دیفالت بازیم =))
ولی این وب کمک می کنه config.rozblog.com
(11-12-2015, 09:50 PM)Big Killer نوشته است: من بدبختم cs:go دارم چی؟اگه کسی تونست 1.6 یا سورسو که قابل انلاین بسه رو بده ررکودمم کشتن همه ی ترور ها به صورت هدشات در یک راند
منم اضافه کن دیگه
رکودمم کشتن همه ی ترور ها به صورت هدشات در یک راند
نگو تو آنلاین همه ی ترورها رو هد کردی که باور نمی کنم
پس شما باید با مرحوم F0rst نسبتی داشته باشی
.gif)
.gif)
.gif)
(11-12-2015, 09:39 PM)miatge نوشته است:(11-12-2015, 09:32 PM)Mr.Payne نوشته است:(11-12-2015, 09:24 PM)miatge نوشته است: خب تاپیکی خوبی زدی، بچه های کادر تحریریه و مدیریت و خبرنگارا که بازیم رو دیدن، البته یه مدتی دور بودم، اما الان چند شبه باز بازی میکنم، قبلا تو کلن SKY بودم با اسم SKY THOR ، الانم تو کلن نیستم. تفریحی بازی میکنم بعضی شبا. تو سرورای پابلیک. بیشتر یعنی همیشه توی asiatech TOP players ام. رکورد ام زیاد دارم یعنی یادم نمیمونه اما 4 تا نایف تو یه راند بوده و خیلی چیزا دیگه، هر موقع ام خواستی بازی کنیم بگو دادا بعد ببینیم چی میشه....![]()
یادم رفت بگم توی سرورای پاب معمولا با اسم bachemashad یا baachemashadd هستم
=))
والله بنده Css می زنم.. :D.
اما قبول کن 4 تا نایف تو یک راند رو یک نوب هم که از Back بره برا چن نفر می تونه انجام بده =)))
بیا سورس بهت بگم پلی یعنی چی.. =))
نه من سورس باز نیسم متاسفانه، 1.6 فقط
4 تا نایفی که میگم مال همین چند شب پیشه باو، مپ dd2 بود، دوتا awp بودن پله. که بانی زدم از جلو نایف شدن، یکی از پله پریدم دالون 1 ثانیه کمپ پردم امد رفتم تو روش، یکی دیگم mid تو تاریکی بود ...
بک نایف کردن که رکورد نیس :)) تو اون راند 6 تا زدم 4 تاش نایف بود. حالا اینا چیزی نی. من اصل بازیم 2_3 سال پیش بود، الانا متوسط شدم
فک کنم اون لحظه فکر کردی که Assassin هستی!
.gif)
(11-12-2015, 10:09 PM)unique نوشته است:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
بنده فقط بلدم بازی کنم ادعایی ندارم رکوردم اینه که تو 1 دست خودم با یه نفر دیگه با هم گرینت کردم از کانتر سورس هم به شدت منتفرم انشاالله تخفیفات استیم برسه می ریم سراغ cs:go اگه خدا بخواد انشاالله با برو بچ تحریریه کانتر زدیم یه هالیت می زارم که چه جوری منو می زنن که از خجالتون در بیام فعلا حرفی نیست من برم تو انفاس جمله محمد
ولی از شوخی گذشته شاید هیچ کس تو انجمن کانترش به من نرسه:troll (6)126:
داداش یک مچ داشتیم با شما، یادته؟ =))
14 5 :))