12-06-2015, 08:30 PM
(12-06-2015, 08:16 PM)station نوشته است: سلام علیکم خدمت سعید کراتوس
دیدی چیشد....، کراتوس جدید هم معرفی نشد!
خب از اونجایی که از جمعه صبح تا الان در حال خنده هستیم بخاطر TGA و PSX، باید بگم که فقط و فقط با نمایش فاکرای پرایمال و آنچارتد و البته پیش نمایش قبل از کنفرانس سونی دارک سولز 3 حال کردم و خوشم اومد!
این قسمت خیلی جالب بود
نقلقول: شخصی که رفت و جایزه سعید آقابابایی را تحویل گرفت!
بنظرم سونی یک جورایی بازار گرمی و تبلیغ فراوانی کرد و آخرش هم گفت عناوین بزرگ در مراسم های بزرگ معرفی میشند! این یک جورایی بی احترامی به طرفدارانشه! خب همه میدونیم E3 و گیمزکام و تاحدودی TGS از بزرگترین نمایشگاه ها هستند ولی چرا قبل از کنفرانس این همه تبلیغ و .... و نتیحه کار
قسمت آخر مقاله هم مرحمی بود بر زخم بحث های بی مورد
عرض ادب و سلام حدمت امیر عزیز مدیر کل انجمن گیمفا. ارادتمندم.
واقعا درست می گی امیر جان. دو تا مراسم مسخره و کاملا معمولی بود. مخصوصا مراسم پلی استیشن که کلش برای من فقط Ni oh و فاینال فانتزی 7 بود که کیف کردم و البته Ni no kuni 2. هیچ بازی بزرگی معرفی نشد و هر چی بود از قبل می دونستیم تقریبا. خیلی دوست داشتم گاد 4 معرفی بشه ولی رفت واسه E3 با این حساب. به قول شما این همه تبلیغ و هایپ و ... ولی اخرش هیچی. باز خدا رو شکر که ویچر 3 توی گیم اواردز بازی سال شد و گرنه دیگه خیلی حالم گرفته می شد. البته بلادبورن باید واقعا طراحی هنری و می برد و توی این بخش خیلی بی انصافی شد. فقط یه چیز برای من خیلی خوشایند بود و اون هم اینه که 3 تا از 5 تا کاندیدای بازی سال نقش افرینی بوذن و خدا رو شکر توی کشور ما هم این سبک که تا چند سال پیش همه فکر می کردن تفنگ ار پی جیه! الان جا افتاده و همه بلادبورن باز هم شدن و دارک سولز و ... رو تحسین می کنن.
در مجموع گیم اواردز بهتر از پلی استیشن بود و تا به امروز از سونی مراسمی معمولی تر از این ندیده بودم.
خیلی ممنون امیر جان که مقاله رو خوندی و خیلی ممنون از نظرت.