امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
نگاهی به مراسم The Game Awards 2015
(12-06-2015, 08:16 PM)station نوشته است: سلام علیکم خدمت سعید کراتوس S0 (2)
دیدی چیشد....، کراتوس جدید هم معرفی نشد! S0 (2)
خب از اونجایی که از جمعه صبح تا الان در حال خنده هستیم بخاطر TGA و PSX، باید بگم که فقط و فقط با نمایش فاکرای پرایمال و آنچارتد و البته پیش نمایش قبل از کنفرانس سونی دارک سولز 3 حال کردم و خوشم اومد!
این قسمت خیلی جالب بود S0 (2)
نقل‌قول: شخصی که رفت و جایزه سعید آقابابایی را تحویل گرفت!

بنظرم سونی یک جورایی بازار گرمی و تبلیغ فراوانی کرد و آخرش هم گفت عناوین بزرگ در مراسم های بزرگ معرفی میشند! S0 (43)  این یک جورایی بی احترامی به طرفدارانشه! خب همه میدونیم E3 و گیمزکام و تاحدودی TGS از بزرگترین نمایشگاه ها هستند ولی چرا قبل از کنفرانس این همه تبلیغ و .... و نتیحه کار S0 (43) 
قسمت آخر مقاله هم مرحمی بود بر زخم بحث های بی مورد S0 (62)

عرض ادب و سلام حدمت امیر عزیز مدیر کل انجمن گیمفا. ارادتمندم.
واقعا درست می گی امیر جان. دو تا مراسم مسخره و کاملا معمولی بود. مخصوصا مراسم پلی استیشن که کلش برای من فقط Ni oh و فاینال فانتزی 7 بود که کیف کردم و البته Ni no kuni 2.  هیچ بازی بزرگی معرفی نشد و هر چی بود از قبل می دونستیم تقریبا. خیلی دوست داشتم گاد 4 معرفی بشه ولی رفت واسه E3 با این حساب. به قول شما این همه تبلیغ و هایپ و ... ولی اخرش هیچی. باز خدا رو شکر که ویچر 3 توی گیم اواردز بازی سال شد و گرنه دیگه خیلی حالم گرفته می شد. البته بلادبورن باید واقعا طراحی هنری و می برد و توی این بخش خیلی بی انصافی شد. فقط یه چیز برای من خیلی خوشایند بود و اون هم اینه که 3 تا از 5 تا کاندیدای بازی سال نقش افرینی بوذن و خدا رو شکر توی کشور ما هم این سبک که تا چند سال پیش همه فکر می کردن تفنگ ار پی جیه! الان جا افتاده و همه بلادبورن باز هم شدن و دارک سولز و ... رو تحسین می کنن. 
در مجموع گیم اواردز بهتر از پلی استیشن بود و تا به امروز از سونی مراسمی معمولی تر از این ندیده بودم.
خیلی ممنون امیر جان که مقاله رو خوندی و خیلی ممنون از نظرت.
[تصویر:  iya6_thumb-1920-546659.jpg]
پاسخ

پیام‌های داخل این موضوع
RE: نگاهی به مراسم The Game Awards 2015 - توسط saeed aghababaee - 12-06-2015, 08:30 PM

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  به جزیره خوش آمدید! جمعیت ۱۰۰ نفر | نگاهی به روند فراگیر شدن سبک بتل رویال White Beard 1 2,063 05-17-2023, 12:49 AM
آخرین ارسال: Ali Gudarzi
  مسترچیف، قهرمانی برای تمام بشریت… | نگاهی کامل به زندگینامه Master Chief قسمت 2 yazdandoost 0 1,318 08-21-2019, 10:47 AM
آخرین ارسال: yazdandoost
  مسترچیف، قهرمانی برای تمام بشریت… | نگاهی کامل به زندگینامه Master Chief yazdandoost 0 1,254 08-21-2019, 10:43 AM
آخرین ارسال: yazdandoost
  نگاهی جدید به سری متال گیر به مناسبت سی سالگی این بازی gardeshgar 3 2,890 08-12-2017, 10:45 AM
آخرین ارسال: gardeshgar
  نگاهی کوتاه بر اکانت های ترکیبی PS4 Be the story 10 12,905 05-12-2017, 08:06 PM
آخرین ارسال: alireza.bm

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان