12-09-2015, 10:00 PM
دم حاج امیر و آقا رسول گرم
من خودم فن PC هستم و همیشه سر برخی از چرت و پرت های بعضی از فن ها، خونم به جوش میاد و همیشه به دوستانم پایین نظرات مینویسم که به احترام خودمون جوابشونو ندیم. البته بازم تاکید دارم بعضی هاشون چون واقعا فن منطقی هم دارن! من حس می کنم جدیدا یه سری بچه مچه زیر 13 سال از بابا جونشون هدیه گرفتن ، بچه هایی که تا دیروز به به PS میگفتن سونی!
(راستش خودمم یه زمان بهش میگفتم سونی البته توی یه دوره 3 ماهه
) حالا واسه ما میان اظهار نظر میکنن! در اینجاست که هر کی هم باشه مغزش آب روغن قاطی میکنه! دقیقا همین عده ذهن مارو خراب کردن! مثلا تا حالا شده یه PC باز با X1 دار دعوا کنه؟ خیلی باید کمیاب باشه! متاسفانه فشار های زندگی تو این دوران تحریم باعث شده که سری جوش بیاریم. (
) بنظرم تنها کاری که باید کرد سکوت کردنه! درسته یه سری هایی هستن که دیگه ته گلوت گیر میکنه اگه جوابشونو ندی! بنظرم این سری از آدما رو خود سایت بن کنه! اینطوری دیگه نیاز نیست جوابی هم داد و فازش هم بیشتره
من خودم آدم دیدم تو این پست که نظراتش منو میخندوند تا عصبانی:
البته ما PC باز هم یه نمکی باس حواسمونو جمع بکنیم!
فک کنم دوستان هم نفهمیدن
بازم دمتون گرم!
.gif)
من خودم فن PC هستم و همیشه سر برخی از چرت و پرت های بعضی از فن ها، خونم به جوش میاد و همیشه به دوستانم پایین نظرات مینویسم که به احترام خودمون جوابشونو ندیم. البته بازم تاکید دارم بعضی هاشون چون واقعا فن منطقی هم دارن! من حس می کنم جدیدا یه سری بچه مچه زیر 13 سال از بابا جونشون هدیه گرفتن ، بچه هایی که تا دیروز به به PS میگفتن سونی!
.gif)
.gif)
.gif)
.gif)
من خودم آدم دیدم تو این پست که نظراتش منو میخندوند تا عصبانی:
نقلقول: سلام. من 30 سال دارم و از اینکه PS 4 دارم خیلی خوشحالم چون همه پلتفرمای دیگه در مقابلش قیام میکنن و سونی بهترینه!من نمیتونم 30 سال رو واقعا درک کنم چرا نوشتن دقیقا!
.gif)
البته ما PC باز هم یه نمکی باس حواسمونو جمع بکنیم!
نقلقول: این حرف بایدم اعصاب "بعضیا_76" رو خورد کنهمن که نفهمیدم کی رو میگید
.gif)
.gif)
بازم دمتون گرم!
![[تصویر: cr0gox64emoz.gif]](http://s6.uplod.ir/i/00758/cr0gox64emoz.gif)