(12-10-2015, 01:23 PM)S.M.H.S.M نوشته است:من هم که فرمایش شما را رد نکردم. فقط گفتم این تنها تئوری هست که وقایع اتفاق افتاده را به طور معقول توجیه می کند. (با توجه به وجود نشانه هایی از چپتر 3)(12-10-2015, 01:12 PM).:lightning:. نوشته است:گفتم که برادر جان. امکانش هست ولی قطعی نیست. تا از طرف کوجیما یا کونامی قضیه کاملا مشخص نشه همه حرفها در حد نظریه هست.(12-10-2015, 01:09 PM)S.M.H.S.M نوشته است: خسته نباشید
به هر حال اینم یک فرضیه هستش و امکان درست یا غلط بودنش وجود داره. (آخرش هم همه چیز گل و بلبل شد و ایستگاه)
با این که واقعاهستم ولی امیدوارم که این فرضیه درست باشه و مجدداً با آرامش در کنار هم به ساختن بازی ادامه بدن.
احتمال زیاد این تیوری درست است. تو ردیت هم به شدت ازش استقبال شده.
(12-10-2015, 01:12 PM).:lightning:. نوشته است:(12-10-2015, 01:09 PM)S.M.H.S.M نوشته است: خسته نباشید
به هر حال اینم یک فرضیه هستش و امکان درست یا غلط بودنش وجود داره. (آخرش هم همه چیز گل و بلبل شد و ایستگاه)
با این که واقعاهستم ولی امیدوارم که این فرضیه درست باشه و مجدداً با آرامش در کنار هم به ساختن بازی ادامه بدن.
احتمال زیاد این تیوری درست است. تو ردیت هم به شدت ازش استقبال شده.
محض اطلاعتون باید بگم برگزار کننده TGA امسال که دوست صمیمی کوجیماست هم این مطلب را حدوداً تایید کرده و گفته پروژه کوجیما در 3 مرحله انجام می شود.
Ground Zero
Phantom Pain
??????
![[تصویر: ffxv___episode_duscae___iii___ending_by_...8pt5a2.jpg]](http://orig05.deviantart.net/f042/f/2015/123/1/f/ffxv___episode_duscae___iii___ending_by_dead_stella-d8pt5a2.jpg)