12-20-2015, 09:25 PM
(12-20-2015, 06:57 PM)BadBoy4Ever نوشته است: یهو بگو کم دارم و خودتو خلاص کن دیگهوالا دیگه نخواستم بیش از این شخصیتت رو ببرم زیر سوال
این حرفا جاش تو ایران نیس
شما هر جای دیگه ای بری اورجینال میخری و میتونی هر چی دلت میخواد شاکی باشی
اینها یه سری نداریم همه بلاخره یه جوری میپیچونن
اما خب هرجور راحتی فکر کن
نه بی شوخی بیشتر منظورم بحث متوجه نشدن بود حالا زیاد به خودت نگیر. (به دل نگیر، دل درد میگیری)
این حرفا جاش تو ایران نیست؟ آخه مردک کلا چند نفر تو ایران تونستن این MKX رو با PC عین آدم اجرا کنن؟ هرکی بوده واقعا باید اعصاب فولادین داشته باشه! من 7و خورده ای گیگ آپدیت دارم تازه نسخه کرکیه که کم حجمش کردن. اون بدبختی که از استیم خریده حداقل 40 50 گیگ باید آپدیت کنه. کلا هرکی باشه بعد یه مدت بیخیالش میشه مگه من و تو یا سیستم درست حسابی (یعنی یه چی درحد غول که خب مال من در حد گنجشکه) داشته باشه یا خیلی طرفدار بازی باشه. من هنوزم تو اجراش یخورده مشکل دارم ولی دیگه عمده مشکلاتش برطرف شده. حالا مثلا چهارنفر عین ما میرن کرکی این شخصیت ها رو دانلود میکنن و بازی میکنن ولی اکثرا تو همین ایران با کنسول بازی میکنن و باید واسش پول بدن. قاعدتا هم باید مغز یه چهارپایی رو نوش جان کرده باشن که بخوان واسه یه شخصیت مثل "لیدرفیس" پول بی زبون رو بدن. بعدشم قضیه شیردوشی و تیغ زدن ملت فقط به کمبت پک ها خلاصه نمیشه. همین لباس های اضافی شخصیت ها آنچنان تیغی زدن ملت رو که نگو.
این حرفا رو واسه یه بازی بگو که گریه آدم برای اجراش تو PC و نسخه کرکیش درنیاد نه MKX. (وقتی میگم متوجه نمیشی واسه همینه)
یججوری صحبت میکنی انگار کنسول ها کرک شده و نسخه کنسولی هم ملت مفتی میزنن.
تا دلت بخواد میتونم لیست بذارم از چیزایی که باهاش ملت رو تیغیدن تو MKX.
نقلقول: شما هم خودتو زیاد ناراحت نکن بلاخره تابلوعه که قضیه چیز دیگه ایهمنظورت چیه؟