01-08-2016, 01:03 PM
(01-08-2016, 12:55 PM)Geniuss نوشته است:(01-08-2016, 12:49 PM)ERFAN RP نوشته است:والا اینطور به نظر میرسه ولی اگه یادتون باشه بیگ باس تو یه نوارکاست به اسلات میگفت که میخوام وقتی اون (ونوم اسنیک) از کما بیرون میاد یه بار ببینمش.(01-08-2016, 12:44 PM)Ps4_ĝàm3ř نوشته است: یه چندتا چیز هم من فهمیدم
۱.توی مرحله ی بیمارستان وقتی کوایت به اسماعیل چاقو میزنه خون نمیاد همچنین اگه دقت کنید وقتی چاقو رو دراورد یه مایع سیاه رنگ از بدنش زد بیرون.
۲.اسماعیل توی مرحله اول دوبار مرد.یه بار وقتی تو بیمارستان قاطیه جمعیت بودیم و تیربارونمون میکنن،یه بارهم توی ماشین که تیر میخوره،ولی بازم میبینیم زندس.
بنظر خودم هیچکدوم از اتفاقات توی بیمارستان اصلا رخ نداده.اون فقط توهم اسنیک بوده.
با این حساب یا واقعا این دو نفر از هم جدا هستن و وجود دارن یا کلا بازی و نوار و کاتسین ها و... تو توهم دنبال میشه
صددرصد یک کلون دقیقا مثل بیگ باس وجود داره(بغیر از کودکان شرور).که توی قسمت اول این سری،اون کشته میشه.اون(ونوم) بوده که اوترهون رو درست کرده تا رویای بیگ باس به حقیقت بپیونده.
بازم تئوریه خودمه،تمامی نوار کاستهایی که بعد از اتفاقات بیدار شدن اسنیک هستش،دروغ هستند،و بقیه که قبل از بیدار شدن اسنیک بوده(مثل نوارکاست های میجر زیرو) واقعیت داره.اون نوار کاستی که گفتید،به احتمال زیاد ونوم به اسلات میگه که میخواد بعد از بیدار شدن اسنیکاونو ببینه.
مرحله 46 که واقعیت نامیده شده،یکسری از قسمتهاش بنظر واقعیته تا دروغ.مثل فرار کردن بیگ باس(که به نظر خودم،اون ونوم بوده) تا صحنه ای که اوترهون رو نشون میده که ونوم،پایگاه رو ساخته و داره به حرفهای بیگ باس گوش میده.
That was just a dream