01-16-2016, 09:08 PM
(01-16-2016, 08:50 PM)You Never Win نوشته است: خسته نباشید.
ایده خیلی جالبی هست! تاحالا هم مثل که بیشتر بازی های بزرگ رو گذاشتید! امیدوارم فقط بزرگا نباشه و به بازی های کوچیک هم توجه بشه! یه چیزایی مثل بازی های قسمتی تل تیل یا Undertale یا Herstory.
بیشتر بازیها در این سایت نیست چون فقط یک نویسنده فعال دارد که خودم هستم. برای مثال ویکی بازی اساسینز کرید در بازیپدیا حدود ۳۱۰ مقاله دارد / درحالی که اساسینز کرید ویکیا بیش از ۷ هزار مقاله داره که اونها هم همگی نوشته گیمرها هستن (نه کارمند و متخصص و ...)
نکته اساسی این هست که هر کسی میتواند در بازیپدیا مقاله بنویسد. یعنی حتی نیاز به ثبت نام هم نیست و طبق قوانین سایت، میتوانید مقاله بسازید یا مقاله های موجود رو ویرایش کنید. یعنی لازم نیست متخصص باشید یا عضو ویژه و...
برای ساخت ویکی برای هر بازی نیز فقط کافیه درخواست فضای دانشنامه دهید (نیاز به ثبت نام) و مقالات اون بازی روکامل کنید.
مثال خوبی زدید. برای مثال من چون طرفدار بازیهای تل تیل یا Undertale یا Herstory نیستم، طبیعتا ممکنه هیچ وقت مطلبی درموردش ننویسم ولی برای مثال شما که طرفدار این بازی هستید، بهترین گزینه برای ساخت مقاله برای این بازی هستید (بازیپدیا، دانشنامه گیم که توسط گیمرها تکمیل میشود). درکل نیاز به هیچ دسترسی خاصی نیست و با یک ثبت نام ساده میتوانید مقاله نویسی رو شروع کنید.