01-29-2016, 03:56 PM
(01-29-2016, 03:20 PM)mjsh نوشته است:این دو عنوان از قفل امنیتی آنلاین بهره می برند,بخاطر همین کرک نشدن(01-29-2016, 02:46 PM)justfifa نوشته است:بله عزیز قفل نداشتن ول کرک آنلاین با آفلاین فرق داره. وگرنه چرا بلک اپس سه یا حتی گوست که مال 2 سال پیشه و آفلاینشون سریع کرک شده آنلاینشون هنوز کرک نشده؟(01-29-2016, 01:37 PM)EXECUTIONER نوشته است: سلامسلام
اگه من الان اشتراکی بخرم
بعدا به اینترنت وصل بشم بازیم میپره؟
مثلا بخوام یه بازی دیگه رو فعال کنم تو استیم آنلاین بشم بازی میپره؟
نه داداش نمیپره فقط باید به نکات توجه کنید.
(01-29-2016, 01:32 PM)mjsh نوشته است: بله عزیز گفتم به درد ما نمیخوره ولی همین که dlc ها رو رایگان میکنه میشه امید داشت به زودی بزای رو هم رایگان ( کرک ) کنه. این گروه revolt قویه و تونسته آنلاین pes و dying light رو کرک کنه که کار سختیه کرک آنلاین پس ممکنه بتونه به زودی اینو هم کرک کنه. در واقع این گروه به جای شکستن قفل اون رو دور میزنه و کاری میکنه قفل فک کنه بازی خریداری شدس پس جلوی استارت بازی رو نگیره.عزیز به این نمیگن کرک,فقط یه قابلیت استیمه,و بخاطر امنیت بالای استیم هم این روش 99درصدش به درد نمیخوره!چون بفهمه بن میکنه!
من که خیلی امیدوارم. متال هم یک هفته ای کرک شد چون خیلی خواهان داشت و اینم ممکنه چون خیلی خواهان داره سریع کرک شه.
PES و dying اصلا قفل نداشتن و فقط از DRM استیم استفاده میکردن
عزیز من نمیخوام بازار شما رو خراب کنم خیالت راحت باشه. فقط دارم سعی میکنم به دوستان اطلاعات اخیر درباره کرکو بدم. و چون پست خاصی نیستش برای همین این جا رو انتخاب کردم.
.gif)
بده هیچ گونه مشکلی باید این قضیه ندارم,میخواهید این پست را بکنید اخبارات کرک این عنوان
.gif)
.gif)
FIFA:Feel the game
NFS:Feel the Speed
NFS:Feel the Speed
BF:Feel the Battle