امتیاز موضوع:
  • 4 رأی - میانگین امتیازات: 3.5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
بیوگرافی اعضای انجمن گیمفا
بنام خدا
اسم بنده که کاملا مشخصه. 17 سال سن دارم. تو سن 17 سالگی موفق شدم تو دوتا آزمون کشوری ریاضیات رو 100 بزنم و دقیقا در همون سال از طرف دوتا دانشگاه بورسیه شدم. حدوداً یک ماه و نیمی هست که وارد انجمن شدم و تو همون روز های اول تحت تاثیر جَو دوستانه‌ و جذاب انجمن قرار گرفتم. بسیار  عاشق رشته‌ی نویسندگی و تحریر هستم به طوری که بعضی اوقات حتی درباره‌ی دَر و پنجره هم مقاله مینویسم(برا خودم). از همون موقع که وارد انجمن شدم فرصت رو غنیمت شمردم و چنتا از مقالاتم رو داخل انجمن ارسال کردم که بعضی از اون‌ها تونست نظر دوستان رو جلب کنه. شاعری هم میکنیم و یه دستی تو ادبیات و شعر نویسی هم داریم. البته یه مدت پیش یک شعر هم درباره‌ی صنعت بازی های ویدئویی نوشتم که دوست داشتم تو انجمن قرار بگیره اما با مخالفت مدیر کل محترم مواجه شد. بازی های رایانه ای هم که با زندگیم پیوند خورده و اصولا تمام بازی هارو انجام میدم و چندان سبک بازی برام مهم نیست. نمی‌دونم که می‌دونید یا نه ولی میکس ویدئو هم تولید میکنم که تاپیکش هم داخل انجمن موجوده و میتونید ملاحظه کنید کیفیت ویدئو های بنده رو. البته جا داره بگم که یکی از این میکس ها خوشبختانه تو آخرین مجله‌ی ویدئویی خانواده‌ی گیمفا هم پخش شد و دوستان نیز ملاحظه کردن. تو زندگیم برای هر شخصیت و فردی ارزش و احترام قائلم و کلا با هرجور آدمی حال میکنم. کار های گرافیکی هم انجام میدم و تو این ضمینه هم فعالیت هایی داشتم.

موفق باشید..
پاسخ

پیام‌های داخل این موضوع
RE: بیوگرافی اعضای انجمن گیمفا - توسط سجاد محمدی پور - 02-16-2016, 02:18 PM

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  کلیپ های بازی کردن بروبچ گیمفا battle gamer 80 25,420 07-27-2019, 02:09 AM
آخرین ارسال: White Beard
  تاپیک نمره دهی اعضای انجمن به یکدیگر(این هفته White Beard) AMIR_PC 143 28,823 11-08-2018, 01:20 PM
آخرین ارسال: White Beard
  چت روم وب سایت گیمفا | موقت CTTR 4 3,372 06-19-2017, 03:40 PM
آخرین ارسال: chidazicom
  عکس بروبچ فروم گیمفا MR.TANGO 310 135,758 05-02-2017, 02:05 PM
آخرین ارسال: DeadSec
  تاپیک تبریک تولد اعضای فروم گیمفا Javad RmR 41 13,856 10-16-2016, 11:38 PM
آخرین ارسال: Booker_Dewitt

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان