02-20-2016, 11:11 PM
همانطور که میدانید سازنده افسانهای Metal Gear Solid، هیدئو کوجیما، در مراسم DICE حضور داشت و با دوست قدیمی خود، جف کیلی دیدار کرد. به نظر میرسد این دو، وقت زیادی برای صحبت در مورد پروژه بعدی کوجیما داشتهاند و به نظر میرسد جف کیلی خیلی علاقهای به خصوصی نگه داشتن این صحبت نداشته است. برای دریافت اطلاعات بیشتر با وبسایت خبری،تحلیلی گیمفا همراه باشید.
جف کیلی در حساب شخصی توییتر خود چنین نوشت:
قطعا شما نیز مانند من اشتیاق زیادی به معرفی بازی جدید کوجیما دارید. هر چند کوجیما تازه کار ساخت بازی جدیدی را آغاز کرده اما فهمیدن این که چه چیزی در سر او میگذرد، بسیار هیجان انگیز است.
منبع
جف کیلی در حساب شخصی توییتر خود چنین نوشت:
نقلقول:میخواهم مقداری از جاه طلبانه بودن برنامه جدید کوجیما را بازگو کنم. او هیچ حد و مرز و محدودیتی نمیشناسد. ما صحبت خوبی داشتیم.
— Geoff Keighley (@geoffkeighley) February 19, 2016
امتحانهای سختی در زندگیهایمان وجود دارد که ما را قوی تر یا ضعیف تر میسازند و هیدئو مصمم است که با جاه طلبانه ترین پروژه خود بازگردد.
من هماکنون میبینم که مغز او از همیشه سریعتر کار میکند. او برای غافلگیر کردنمان گرسنه است و میخواهد با آزادیاش جسارت خود را نشان دهد.
افرادی مانند کوجیما الهام بخش من هستند تا ببینم این صنعت به کجاها خواهد رسید. او کوچک فکر نمیکند بلکه همیشه سعی در حال عبور از مرزها است.
قطعا شما نیز مانند من اشتیاق زیادی به معرفی بازی جدید کوجیما دارید. هر چند کوجیما تازه کار ساخت بازی جدیدی را آغاز کرده اما فهمیدن این که چه چیزی در سر او میگذرد، بسیار هیجان انگیز است.
منبع
Darkness travels along my sight...Opening the windows to reveal the light
BAT#