02-22-2016, 02:22 AM
درود و خسته نباشید خدمت سجاد عزیز
سجاد جان مقاله رو خوندم و بسیار لذت بردم. با اجازه شما و دیگر اساتید محترم میخوام یه سری نکاتو بهت بگم که با رعایتشون میتونی سطح مقاله هاتو بالاتر ببری و جذاب ترش کنی.
خیلی روده درازی کردم شرمنده.
سجاد جان یه پیشنهاد دیگه. اگه از این نوع بازی های Survival و Sandbox (محیط باز) خوشت میاد حتما و حتما یه نگاه به بازی ماینکرافت ( Minecraft ) بنداز. کمکی هم خواستی توش بنده در خدمتم.
شب خوبی داشته باشی
سجاد جان مقاله رو خوندم و بسیار لذت بردم. با اجازه شما و دیگر اساتید محترم میخوام یه سری نکاتو بهت بگم که با رعایتشون میتونی سطح مقاله هاتو بالاتر ببری و جذاب ترش کنی.
- اول از همه اینکه توی مقاله از یک سری اصطلاح ها و اکسپرشن های خودمونی استفاده کرده بودی که بسیار زیاد با اونها حال کردم ادامه بده به اینکار، فقط لحنشو رعایت کن.
- دوم اینکه محتوای مقاله ات بسیار زیبا بود. بازم حال کردم. همیشه برای محتوای خوب، وقت زیادیو صرف فکر کردن بکن
- نوشته هاتو قشنگ تر کن. سایز رو یک مقدار کم کن و فونت رو یه فونت جذاب تر انتخاب کن. اضافه کردن چند تا رنگ هم به مقالت میتونه جلوه قشنگی بده.
- بیشتر با اصطلاحات دنیای بازی اشنا شو. (البته این یه امر تجربیه) مقاله زیاد بخون درست میشه خودش.
- مقاله رو حتما قبل از اینکه روی سایت بزاری ویرایش کن. غلط های املایی تو متن بود. میدونم از اون غلط ها بوده که از دست ادم در میره. برای مطمعن شدن از املای یک کلمه توی گوگل یه سرچ کن من خودمم املام تعریفی نداره همش دست به دامن گوگل ام
- بعضی جاها دیدم از شکل غیر صحیح کلمات استفاده میکنی مثل: چیکار و... . اینارو اصلاح کن تو نوشته های بعدیت.
- حتما حتما حتما زبان نوشته رو مشخص کن. ببین میخوای نوشته خودمونی باشه (که توصیه نمیکنم) یا رسمی یا نیمه رسمی. یه جاهایی خودمونی شده بودی ولی یه جاهایی رسمی حرف میزدی. به طبع شکل نوشتاری کلماتتم توی این نوع نوشته ها تغییر میکنه. مثلا "تیکه و پاره خواهد کرد" توی نوشته رسمی میشه "تکه و پاره خواهد کرد."
خیلی روده درازی کردم شرمنده.
سجاد جان یه پیشنهاد دیگه. اگه از این نوع بازی های Survival و Sandbox (محیط باز) خوشت میاد حتما و حتما یه نگاه به بازی ماینکرافت ( Minecraft ) بنداز. کمکی هم خواستی توش بنده در خدمتم.
شب خوبی داشته باشی
James P. Ark