02-29-2016, 03:39 PM
(آخرین ویرایش: 02-29-2016, 03:41 PM، توسط Last Warrior.)
خب من فیلمها رو متاسفانه ندیدم غیر Mad Max که جلوتر نکاتی رو درموردش وقت شد میگم، اما قبل از اون چند نکتهی دیگه در مورد مراسم: ( البته خود مراسم رو هم با اینترنت و با قطعی و کیفیت پایین و هزار دنگ و فنگ دیدم . . .)
آما موارد دیگر از مراسم:
- بخشی که هر سال در مراسم وجود داره، یاد کردن از درگذشتگان عرصهی فیلمسازی و سینمای هالیوود در سال قبلش هست، که امسال هم با یک کلیپ و باترانهای با اجرای لایو، یاد درگذشتگان گرامی داشته شد، در بخش هایی از این کلیپ قسمت هایی از بازی بازیگرانی که سال قبل از دنیا رفتن هم به نمایش در اومد که میشه به عمر شریف( بازیگر مصریالاصل فیلمهایی مثل دکتر ژیواگو و لارنس عربستان) و کریستوفر لی ( بازیگر نقش سارومان در سه گانهی ارباب حلقهها و هابیت) و آلن ریکمن (بازیگر سری فیلمهای هریپاتر) اشاره کرد
- اما قضیهی لباسهای خاص که بیشتر بین خانمها رایجه و معمولا آقایون کتشلواراشون رو دادن از رو هم دیگه دوختن! البته فکر کنم جزو قوانین رسمی انجمنشون( ) هست که باید لباس رسمی داشته باشن، ولی این پاپیون گلی Jared Leto خیلی جالب بود
خب اینم از این تا نکات بعدی . . .
آما موارد دیگر از مراسم:
- بخشی که هر سال در مراسم وجود داره، یاد کردن از درگذشتگان عرصهی فیلمسازی و سینمای هالیوود در سال قبلش هست، که امسال هم با یک کلیپ و باترانهای با اجرای لایو، یاد درگذشتگان گرامی داشته شد، در بخش هایی از این کلیپ قسمت هایی از بازی بازیگرانی که سال قبل از دنیا رفتن هم به نمایش در اومد که میشه به عمر شریف( بازیگر مصریالاصل فیلمهایی مثل دکتر ژیواگو و لارنس عربستان) و کریستوفر لی ( بازیگر نقش سارومان در سه گانهی ارباب حلقهها و هابیت) و آلن ریکمن (بازیگر سری فیلمهای هریپاتر) اشاره کرد
- اما قضیهی لباسهای خاص که بیشتر بین خانمها رایجه و معمولا آقایون کتشلواراشون رو دادن از رو هم دیگه دوختن! البته فکر کنم جزو قوانین رسمی انجمنشون( ) هست که باید لباس رسمی داشته باشن، ولی این پاپیون گلی Jared Leto خیلی جالب بود
- اما در بین نامزدهای بازیگری خانم آکادمی نام جنیفر لارنس دیده میشه که چهارمین نامزدی اسکار بود براش، بازیگر بسیار خوبیه و من بازیاشو دوست دارم بخصوص در Silver Linings Playbook که عالی بود. با این سن و سال کم( 25 سال) خوب خودشو نشون داده و به نظر میاد به یکی از بازیگران مورد علاقهی آکادمی هم تبدیل شده درست مثل مریل استریپ، نامزد همیشگی اسکار که اینبار البته نبود بین کاندیداها. در هر حال بازی این دو بازیگر هم اونقدر خوب هست که پیاپی نامزد اسکار میشن( امیدوارم چشم نزنیمشون ییهو کاندید نشن از این به بعد )
سمت راستی جنیفر لارنسه ، گفتم بگم ییهو فکر نکنین سمت چپیه
جنیفر لارنس و بردلی کوپر در همونی که اسمش توی تصویر هم هست و فیلمی که براش اسکار برد
این فیلم هم که براش نامزد شده بود امسال
این فیلم هم که براش نامزد شده بود امسال
خب اینم از این تا نکات بعدی . . .