نظرسنجی: بنظر شما کدام فیلم استحقاق کسب اسکار " بهترین فیلم" را داشت?
شما مجاز به شرکت در این نظرسنجی نیستید.
Bridge Of Spies
0%
0 0%
Brooklyn
0%
0 0%
The Big Short
0%
0 0%
The Martian
5.88%
1 5.88%
Mad Max:Fury Road
41.18%
7 41.18%
Spotlight
0%
0 0%
Room
5.88%
1 5.88%
The Revenant
47.06%
8 47.06%
در کل 17 رأی 100%
*شما به این گزینه رأی داده‌اید. [نمایش نتایج]

امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 3.67
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
لیست برندگان مراسم اسکار ۲۰۱۶ |اسپات‌لایت بهترین فیلم و مدمکس با ۶ جایزه خوش درخشیدند
 ممنون از محمد رضای عزیز که نظر کلی خودش رو  از مراسم قرار داد.

آما . . . در ادامه  صحبتمون با محمد سعید عزیز

نقل‌قول: سجاد جان ( طرفدار سرسخت مدمکس [تصویر:  s0%20%282%29.gif] )

اتفاقا چقد از این فیلم بدم میاد S0 (2)
ولی حقیقتش خب تو نظرام هم گفتم که فیلم های دیگه رو ندیدم و نمیشه به طور جامع نظر داد و بقیه فیلم ها رو احتمالا چندتایی‌شون رو دوست خواهم داشت و شاید در بعضی بخش‌ها حتی بیشتر از مد مکس، باید دید . . .  
ولی خود فیلم مد مکس جزو اون دسته از فیلمهایی هستش که نمونه‌های مزخرفش از سر و کول سینما بالا میرن ولی این فیلم با ظرافتی که تو اکثر بخش ها به کار برده راهشو از اونا جدا کرده...
یه گروه با ماشین از نقطه A میرن به نقطه B و دنگ و دونگ و . . .  و بازم این مسیر رو بر می‌گردن و دانگ و دونگ S0 (2)  به هر کی این خلاصه رو بگی فکر میکنه از این فیلم های دم دستیه و بی ارزش . . . . . . حالا نتیجه چیه؛ فیلمی قابل توجه و احترام
اما چون سایر فیلم ها رو ندیدم نمیتونم با اطمینان بگم که بهترین بوده، چون اون بقیه رو هم تم‌شون رو دوست دارم و جذاب به نظر میان، باید همه رو دید و نظر نهایی رو داد . . .  ولی به هرحال مد مکس فیلمی قابل تحسینه . . .

نقل‌قول: کلا منظورم این بود سال 2014 انیمیشن های خوبی داشت [تصویر:  s0%20%2824%29.gif]
مثل عملیات آجیلی [تصویر:  s0%20%2829%29.gif]
فروزن [تصویر:  s0%20%2829%29.gif]
شرمن و آقای پی بادی [تصویر:  s0%20%2829%29.gif]
کتاب زندگی ( لایف بوک )  [تصویر:  s0%20%2844%29.gif]
و...  [تصویر:  s0%20%282%29.gif]

از اینایی که گفتی، فروزن رو دیدم و بوک آو لایف( کتاب زندگی) . . . اون دو تای دیگه رو هم دارم ولی ندیدمشون.
با احترام به نظرت، فروزن رو من اصلا ازش خوشم نیومد( توضیحش مفصل میشه، بماند)
اما کتاب زندگی بد نبود ولی مشکل اصلیش از نظر من قابل پیش‌بینی بودن شدید داستانش بود که ارزشش رو کمی پایین میاورد، در کل ولی قابل دیدن بود.
راستش فروزن که هیچی، شجاع ( Brave ) سال قبلش هم من رو کامل  راضی نکرد( اینم توضیح مفصلش بماند و فقط این که یک نیمه‌ی عالی و سرگرم‌کننده و جذاب داشت و از نیمه دوم به نظرم کمی افت کرد)
بعضی سال های قبل تر رقابت اینقد نزدیک بود و اونقد انیمیشن های خوبی بود که میشد دو تا اسکار هم داد. نمونش اسکار 2010 با  Up( یه انیمیشن بسیار خوب، با احساس و دلنشین، انیمیشنی با نمایش یک رویا به جذابیت یک رویا)  و آقای فاکس شگفت‌انگیز (که من خیلی دوسش دارم، با طنزی ظریف و روایتی وس اندرسونی) و کرولاین و ... .
البته انیمیشن‌‌های دوست‌داشتنی و عالی بازم هستن در سال‌های دیگه . . .

اما در پایان یه نکته‌ی کلی بگم در مورد این بخش و کلا بخش های فیلم و سینما و سریال در سایت و فروم:
در مورد فروم قبلا بحث شده و دیگه لازم نیست مجدد تکرار بشه، خودم اوایل موافق صد در صدی تشکیل این بخش ها بودم، خب بعد ها فکر کردم شاید همون نباشه بهتره، البته همین تاپیکی که برا اسکار ایجاد شد نشون داد که میشه در این مباحث هم کم کم وارد شد. البته حالا مصلحت‌های دیگه‌ای ممکنه وجود داشته باشه و سایر مسائل  . . .  ولی یه مطلبی هم در مورد سایت در ادامه میگم که میتونه انجمن رو هم شامل بشه اگه سایت این زمینه رو جدی بگیره . . .
آما سایت . . .
 سایت بعضی اوقات با بخش سینما+ و گاهی هم در مجله با نقد فیلم تا حدی گرایش نسبی خودش رو به مقوله فیلم و سینما نشون میده ولی مشکلی که داره  اینه که به نظر میاد یه بخشی هست که فقط هست(!) تا باشه! بعضی اوقات منظم نیست و زمان دقیقی بخصوص این سینما+ نداره و همچنین به نظر میاد توجه زیادی روش نمیشه. ضرب‌المثل "یا زنگی زنگ یا رومی روم" رو که حتما دوستان شنیدن. اگه قراره به این مقوله( فیلم و ...) پرداخته بشه بهتره با قدرت بیشتری باشه و کم کم به یه بخش هویت دار در سایت تبدیل بشه (حتی میشه بخش های دیگه ای هم به صورت یادداشت و تحلیل و خبر و ... به صورت مستقل اضافه کرد) چون این روش و شرایطی که الان هست نه زیاد تاثیری داره و نه جالب هست. خیلی از سایت‌های همسایه داخلی و خارجی فعال در گیم، بخش خبر و یادداشت و تحلیل فیلم و سریال و ... دارن و تعدادی‌شون هم در این بخش ها به اندازه مسائل گیمی هم قوی ظاهر میشن. پس اگه قراره این بخش باشه روش برنامه‌ریزی کنید و با قدرت ادامه بدید وگرنه  همون سایت گیمی خالص بودن رو ادامه بدید( که از نظر من گزینه‌ی اول در صورتی که به اندازه گیم یا حداقل نزدیک به اون هم بهش بها بدید، میتونه سایت و بعد اگه فروم هم خواست و در این زمینه وارد شد رو جذاب‌تر و پرمحتواتر کنه)
به هر حال  . . . صلاح مملکت خویش خسروان دانند . . .

با تشکر از امیر عزیز برای این تاپیک و دوستانی که در بحث‌ها شرکت کردن.
[تصویر:  Last_Warrior.png]

پیام‌های داخل این موضوع
RE: لیست برندگان مراسم اسکار ۲۰۱۶ |اسپات‌لایت بهترین فیلم و مدمکس با ۶ جایزه خوش درخشیدند - توسط Last Warrior - 03-02-2016, 02:57 AM

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  تاریخ انتشار بلوری فیلم John Wick 3: Parabellum تایید شد fnazari 0 2,140 07-30-2019, 12:45 PM
آخرین ارسال: fnazari
  لیست برندگان اسکار۸۹ام | فرهادی برنده دومین جایزه اسکار شد Station 0 11,112 02-27-2017, 07:21 PM
آخرین ارسال: Station
  برندگان مراسم بفتای ۲۰۱۷ مشخص شدند Station 0 12,231 02-13-2017, 07:31 PM
  برندگان سیمرغ بلورین سی و پنجمین جشنواره فیلم فجر اعلام شد Station 1 2,050 02-10-2017, 11:06 AM
آخرین ارسال: isapor123
  لیست نامزد‌ین جوایز اسکار ۲۰۱۷ اعلام شد| رکوردِ تاریخیِ لا لا لند Station 0 1,709 01-24-2017, 09:28 PM

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان