03-03-2016, 12:23 PM
(آخرین ویرایش: 03-03-2016, 12:24 PM، توسط saeed aghababaee.)
(03-03-2016, 12:00 PM)Devil Prince نوشته است:سلام و خسته نباشید خدمت سعید عزیزمقاله ی جالبی بود. یه اصطلاح انگلیسی (One & Done) تو متن به کار برده بودی که واقعا قشنگ بود و به دایره ی لغات من اضافه شد. ممنونمن احساس می کنم این بازی بدجوری شکست خواهد خورد؛ البته سازنده های بازی نشون دادن که می تونند طرفداران رو راضی کنند. مثلا اولین تریلری که از بازی منتشر شد، منو به شدت از چهره ی 47 نا امید کرد، اما با انتشار هر تریلر جدید می شد پیشرفت رو در چهره ی 47 دید و الان من فکر می کنم این چهره ی جدید حتی از چهره ای که 47 در Absolution داشت هم بهتر و جذاب تره. تنها اشتباه سازنده ها از نظر من، اپیزودیک کردن بازی بود. مشکل هفت مرحله ای بودن بازی هم می تونه حل بشه اگه هر کدوم حداقل یک ساعت و نیم طول بکشن.اصلی ترین نگرانی من داستان بازی ـه. هیچ اطلاعات خاصی از داستان بازی به بیرون درز نکرده که خیلی عجیبه. ممکنه داستان این باشه که فقط ماموریت ها رو از سازمان دریافت کنید و به پایان برسونیدشون. امیدوارم بتونه موفقیت نسخه ی قبلی رو تکرار کنه.باز هم خسته نباشی سعید جان
با سلام خدمت شما. ممنون از نظر لطفتون.
راستش من خودم هم این اصطلاح رو توی مقاله خارجی دیدم و به نظرم خیلی جالب اومد و دیدم بهتره به جای ترجمه از خود این اصطلاح استفاده کنم .(با دو کلمه کوتاه که ریتم تلفظی هماهنگ و زیبایی نیز دارن یه مفوم طولانی بیان میشه).
والا من خودم م امید خیلی زیادی به این بازی نداشتم با توجه به حواشی که اطرافش وجود داره. مثل اپیزودیک بودن و مراحل کم تعداد و همیشه نلاین بودن و .... ولی نمیتونم به قطعیت بگم که اینها حتما باعث شکسنت میشن. اتفاق امیدوارم که اینجوری نشه و یه بازی موفق و عالی از آب دربیاد ولی نمی تونمکتمان کنم که به طور کلی احتمال عرضه یه بازی معمولی رو به خوب رو بیش از یه بازی بی نظیر می دونم.
باز هم از شما تشکر میکنم. سلامت باشید.