03-10-2016, 02:30 PM
(03-10-2016, 02:15 PM)سجاد محمدی پور نوشته است:با سلام خدمت نویسندهی محترم، دوست خوبم آقا علیرضا...در ابتدا باید بگم که این مقاله پتانسیل بسیار بالایی داره و از جذابیت خاصی برخورداره که امیدواریم در آینده چنین مقالاتی رو از شما ببینیم. از طرفی مقاله حاوی یک لیست بزرگ از عناوین رایگان PC هست که همین موضوع، کار رو سخت و مقاله رو طولانی میکنه. کیفیت کلی مقاله هم سطح قابل قبولی داره، هرچند که یک سری نکات رو جا انداختید و یا شاید فراموش کردید. به گفتن چند مورد اکتفا مبکنم و امیدوارم با رعایت این موارد در آینده بیش از پیش بدرخشید. ضمنا نکاتی که بهش اشاره میکنم به جنبهی ظاهری مقاله اشاره داره و به محتوای اون مربوط نمیشه...
در ابتدا سعی کنید قبل از اینکه مقاله رو داخل انجمن قرار بدید، توجه داشته باشید که متن مقاله تراز از دو طرف باشه. حفظ این نکته باعث میشه مقاله جلوهی خوبتری داشته باشه.سعی کنید مقدمهی مقاله رو طولانی تر و جذابتر ارائه بدید. نکات مربوط به مقدمه رو در گذشته بهش اشاره کردم...نکتهی دیگری که باعث جذابیت مقاله میشه، پاراگراف بندی اون هست. سعی کنید در تمام مقالات از پاراگراف های طولانی تر استفاده کنید. با نوشتن چند جمله نیازی نیست به پاراگراف بعدی برید.در پایان مقاله هم همیشه سعی کنید یک بحثی در مورد ادامهی مقاله راه بندازید. این کار علاوه بر اینکه باعث میشه خوانندگان نظراتی راجب به مقاله بدن، یک بحث جذاب هم در مورد مقاله به راه میندازه که میتونه باعث جذابیت پست بشه... مثلا، پایان مقاله رو با یک سوال جذاب تموم کنید و یا یک صحبت بحث برانگیز راه بندازید...
این چند موردی که بهشون اشاره کردم تنها جلوهی کلی مقاله رو زیبا نشون میده و به محتوای اون ربطی نداره. مطمعنم که در آینده مارو با مقالاتتون شگفت زده میکنید.
موفق و سربلند باشید آقا علیرضا
خیلی ممنون اقا سجاد حتما در دفعات بعد رعایت میکنم