(03-13-2016, 01:44 AM)Devil Prince نوشته است: سلاممتاسفانه، جدیداً روشی و سنتی در نقد خونی باب شده که خواننده ها نقد رو نمی خونن و ترجیح میدن که به نکات مثبت و منفی و البته نمره بازی رجوع کنن. اینطوری ارزش کار خود نویسنده هم پایین میاد. این مشکل بیشتر برای رسانه های آنلاین پیش میاد، نه مکتوب! چون در رسانه مکتوب، به خاطر اندیشه کتاب خوانی و مجله خوانی که در ذات ما هستن، این مشکل حاد نیست و خواننده مطلب رو می خونه. اما رسانه آنلاین فرق داره؛ خواننده تمایل زیادی به خوندن متن های بلند نداره حالا به هر دلایلی و اون هم در افرادی! رسانه های آنلاین زیادی بودن که روش های متفاوتی اتخاذ کردن. یکی از اون ها، حذف نکات مثبت و منفی و یا حتی حذف سیستم نمره دهی بود. که البته چندان با استقبال خوبی همراه نبودن. اما در دسته ی دوم یه سری از راهکارها، سایت ها بخش های اضافی رو حذف کردن. تقریباً میشه گفت یه تلفیقی از دلیلی بود که شما گفتید و مشکلی که در بالا اشاره کردم. اگر دقت کنید، مثل بسیاری از رسانه های فارسی زبان، مقدمه طولانی، شرح موسیقی و صداگذاری وجود نداره.
خسته نباشی مدیر جان
ترجمه ی روان و تمیزی بود. اولا یه ذره بعضی جمله بندی ها روان نبود ولی در کل عالی ترجمه کرده بودید.
نقد خیلی قشنگی بود.
دوستان دقت کردید نقد های سایت Gamespot چقدر کوتاه ـه. جالب تر اینه که از تحلیل موسیقی و صدا گذاری و گرافیک اجتناب می کنه!
من فکر می کنم منطق منتقد های این سایت به این صورت ـه که میگن چیزی که تو بازی خوبه و مشکلی نداره، نیازی به ذکر کردن هم نداره؛ جز برای بخش داستان و گیم پلی. ایرادی هم نمیشه به این طرز فکر گرفت. به هر حال جز سه سایت برتر گیمینگ هست و انقدر اعتبار داره که وقتی توضیحی درباره ی خوبی یا بدی ـه ویژگی یه بازی نمیده، کسی شک نمیکنه و معمولا همه قانع میشن، ولی نقد نویس هایی مثل ما (اگه بشه اینطوری صدامون زد!) مجبوریم که واسه حرف هایی که میزنیم، دلیل و مدرک بیاریم. به نظر من دلیل اینکه انقدر نقد های این سایت کوتاه، مختصر و بدون پرداخت به همه ی مسائل ـه همینه. شاید من اشتباه می کنم. اگر کسی قشنگ از این موضوع آگاهه، خوشحال میشیم که ما رو هم آپدیت کنه!
موضوعهای مشابه… | |||||
موضوع | نویسنده | پاسخ | بازدید | آخرین ارسال | |
نقد و بررسی بازی مافیا | officialamir | 1 | 2,017 |
05-10-2023, 04:01 PM آخرین ارسال: برنا زرین |
|
بررسی بازی The Quarry : فیلم خوب، بازی معمولی | علی امینی | 0 | 1,118 |
06-14-2022, 03:46 PM آخرین ارسال: علی امینی |
|
بررسی بازی Lego Star Wars: The Skywalker Saga | ساسان گیمر | 0 | 1,157 |
04-18-2022, 11:40 AM آخرین ارسال: ساسان گیمر |
|
زنگ ورزش | نقد و بررسی FIFA 14 | White Fang | 23 | 8,692 |