امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ظهور نبوغ راک‎ استار این بار در لوس‎سانتوس | نقد و بررسی GTA V
(03-14-2016, 03:39 PM)Mobin Ahmadi نوشته است: به به چه مقاله خوب و تر و تمیزی S0 (24)  آفرین حسین جان بازی خوبی رو انتخاب کردی منتهی یه سری نکات رو دوست دارم ذکر کنم.
یه مشکلی که داری اینه که خیلی از ویرگول استفاده میکنی. سعی کن بیشتر توی مواقع مکث یا مواقعی که ابهام‎زایی میکنه استفاده کنی (کاربردهای دیگه ای هم داره که حتما باید بدونی).
مقدمه ات عالی بود ... خیلی عالی، من انتظار نداشتم همچین مقدمه ای بنویسی و باید تحسین کنم تورو به خاطر این موضوع؛ آفرین S0 (62) 
انتظار نداشتم اشباه فاحش زیر رو ببینم:

نقل‌قول: تقریبا می توان گفت به ندرت پیش می‌آید عنوانی در سبک Open Word آن اوج لذت و جو همیشیگی سری عناوین GTA را به بازی بازان القاح کند

و همچنین این:
نقل‌قول: برای اولین بار در تاریخ ایدۀ سبک Open Word (جهان بازی) را در اولین نسخه از سری عناوین GTA اجرا کرد و تحول شگرفتی در صنعت بازی سازی ایجاد شد.

و همچنین:

به جرعت می توان گفت

یه اشتباهی که اینجا و توی مقالات دیگه هم از سوی دیگر عزیزان دیدم، اینه که Rockstar Games رو استودیو خطاب میکنن. Rockstar Games خودش به خودی خودش استودیو نیستش، یه کمپانیه.
هم از تو و هم از دیگر عزیزان خواهش میکنم از این به بعد سعی کنین بازی ها رو به سبک جدید نقد کنین. تو سبک جدید نقد اصلا نمیان مثل قبلا کاور بازی رو تو اول نقد بذارن، این چیز جالبی نیستش الان.
بعد حتما سعی کنین بخش ها رو مثل گذشته جدا جدا نکنین مثلا ننویسین "صداگذاری" بعد درموردش توضیح بدین. من اینو اینجا ندیدم و باید بگم آفرین به تو. باید یه نقد خوب، همه المان های بازی رو تلفیقی توضیح بده. البته لازمه بعضی چیزا جدا توضیح داده بشن.
حسین جان سعی کن حتما توی نقد هات هیچ چیزی از داستان بازی رو اسپویل نکنی، چون این اصلا جالب نیست. توی نقدهای استاندارد، هیچ چیزی از داستان بازی (که تا قبل از عرضه فاش نشده) اسپویل نمیشه.

توضیحات خیلی خوبی درمورد گیم پلی بازی ای دادی و معلومه خیلی ریزبینانه بازی ها رو میبینی. تحسینت میکنم.

مجددا بهت آفرین میگم و امیدوارم به زودی مطالب بیشتری ازت ببینم.

خسته نباشی S0 (62) S0 (62) S0 (74)
ممنون مبین جان بابت نکاتی که گفتی.

در نقد های بعدی دیگه شاهد چنین مشکلاتی نیستید S0 (29)
پاسخ

پیام‌های داخل این موضوع
RE: ظهور نبوغ راک‎ استار این بار در لوس‎سانتوس | نقد و بررسی GTA V - توسط The Last King On The Earth - 03-14-2016, 04:30 PM

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  نقد و بررسی بازی مافیا officialamir 1 2,287 05-10-2023, 04:01 PM
آخرین ارسال: برنا زرین
  بررسی بازی The Quarry : فیلم خوب، بازی معمولی علی امینی 0 1,341 06-14-2022, 03:46 PM
آخرین ارسال: علی امینی
  بررسی بازی Lego Star Wars: The Skywalker Saga ساسان گیمر 0 1,421 04-18-2022, 11:40 AM
آخرین ارسال: ساسان گیمر
  زنگ ورزش | نقد و بررسی FIFA 14 White Fang 23 9,637 02-28-2022, 03:36 PM
آخرین ارسال: alireza663
  نقد و بررسی گوشی سامسونگ a51 pishrotech 0 1,518 10-20-2021, 07:48 PM
آخرین ارسال: pishrotech

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان