03-17-2016, 12:51 AM
(03-17-2016, 12:46 AM)Erik-1999 نوشته است:ممنون از وقتی که گذاشتید،من سعی میکنم برا این سوالم یه جواب پیدا کنم!(03-17-2016, 12:43 AM)sikan نوشته است:(03-17-2016, 12:36 AM)Erik-1999 نوشته است:الکی نیستش دوست عزیز،سوال خیلی تخصصی هستش،مغز یه تعداد سوت میکشه میگن بابا بیخیال همچین چیزی امکان نداره،(03-17-2016, 12:21 AM)sikan نوشته است: سلام به دوستان عزیز،
میخواستم تو تعطیلات عید با داداشم بازی آنلاین انجام بدیم،ولی از اونجایی که کامپیوترم خیلی ضعیف هستش به مشکل بر میخوریم.
من یه لپتاپ معمولی دارم(MSI GE60) میخواستم ببینم راهی هست که بتونم سخت افزارش رو با کامپوترم به اشتراک بزارم؟
یعنی با ساخت شبکه کاری کنم که کامپیوترم به سخت افزار لپتاپ دسترسی داشته باشه و بتونه بازی رو از اونجا اجرا کنه بدون اینکه سخت افزار خود کامپیوتر مورد استفاده قرار بگیره؟
مثلاً بازی CoD MW3 رو لپتاپ 2 بار اجرا شه
یه بارش از طریق شبکه به کامپیوترم بره،دومی هم رو لپتاپ اجرا شه
چون من شنیدم که تو بعضی از گیم نت ها فقط یه کیس سرور میگیرن و بقیه کاربرها فقط از طریق مانیتور به اون کیس وصل میشن!
ممنون...
داداش همچین چیزی نمیشه الکی دو ساعت داستان نوشتی انگار فیلم درامه نمیشه وقتی سخت افزار حضور فیزیکی نداره سیستم با چی کار کنه با یه سری اطلاعات باید از خود سخت افزار استفاده بشه اصلا امکان نداره
با تشکر
ولی متاسفانه یا خوشبختاننه این امکان هستش.
شما اگه یه سرور اداری رو از نزدیک دیده باشید متوجه حرف من میشید،یه هاب یا سویچ مرکزی میزارن که به سرور اصلی(یه کیس قدرتمند) وصل هستش،برای هرکاربر به اندازه نیازش منابع سخت افزاری داده میشه و در اتاق کاربر فقط یه مانیتور و یک کیس بسیار ضعیف(ارزان قیمت)قرار داده میشه که اطلاعاتش رو از طریق کابل دریافت و ارسال کنه...
شما هرجور دوست داری فکر کن حالا هم میگی مخمون سوت میکشه میگیم نمیشه
بنده دیگه بحسو ادامه نمیدم و برو از فردی که تخصص داره بپرس
چون اگه امکانش باشه خیلی ها میتونن ازش استفاده کنن.