03-19-2016, 02:53 PM
(03-19-2016, 02:42 PM)مجیدنصر نوشته است: با سلام خدمت کاربر عزیز محمد رضا حیدریبا سلام و خسته نباشید خدمت شما بابت اینکه این اشکالات رو گفتید.
نقد خوبی بود از نظر محتوا جالب بود و به نظر من خوب تونسته بودید اتمسفر بازی رو به خواننده القا کنید ولی یکسری مشکلات اعم از جمله بندی، نبود نظم در تقد و یکسری موارد دیگه هست.
من یکسری از مشکلات عمده نقد رو میگم و کار های ریزه کاری رو به دست مدیر بخش نقد نویسی می سپارم.
اول از همه طبق عادت دیرینه مقدمه همیشه باید اول نقد گفته بشه و بعد از اون تصویر و یا کاور اصلی بازی به همراه اطلاعات بازی مثل سازنده و منتشر کننده بازی، تاریخ انتشار، پلتفرم های مقصد و اطلاعاتی که لازمه گفته بشه.
وقتی دارید از علائم نگارشی مثل نقطهف کاما و یا غیره استفاده می کنید باید اون رو به کلمه ی قبل بچسبونید و از کلمه ی بعدی فاصله بدید به این صورت سلام، چطوری. خوبی: و بعد ادامه ی مطلب رو بنویسی.
از نیم فاصله به هیچ عنوان استفاده نکردید اگه با این مغوله آشنا نیستید به تاپیک زیر برید که هم با علائم نگارشی آشنا بشید و هم با نحوه استفاده از نیم فاصله
اندر حکایات نکات نگارشی در زبان فارسی
زیاد هم به علائم نگارشی توی نقد اشاره نمی کنم چون خیلی مشکل داشتید و جاهایی که باید از ، استفاده میکردید نقطه گذاشتید.
اگه یه کلمه رو معادل فارسیش رو نوشتی باید توی بقیه جاهای مقاله همون رو بنویسی اومدی نوشتی گسترش دهنده و بعد جلو تر نوشتی DLC یا از همون اول بنویس DLC یا معادل فارسی رو بنویس.
غلط املائی و جابجایی حرف ها توی متن بود بهتره قبل از اینکه مقاله ات رو منتشر کنی چند بار قبلش خودت بخونی مقاله رو تا مشکلات این چنینی رو برطرف کنی.
همین بود بقیه موارد رو مدیر بخش بهتون گوش زد خواهند کرد.
امیدوارم مقاله های بیشتری از شما ببینم.
موفق باشید.
بله این اشکالات واقعا زیاد بود و بنده قبول دارم اما چون دسترسی به سیستم خودم نداشتم این مشکلات پیش اومد و نیم فاصله ها رو من تماما رعایت کردم توی این جایی که نوشتم اما نمی دانم چرا اینجا اینطور شد و این پست اندر حکایات رو من قبل از اولین پستم خونده بودم. و همینطور اینکه من چون سیستم خودم نیست نتونستم درست و حسابی چک کنم. در آخر اینکه این اولین نقد حرفه ای من( در برابر نقد های نویسنده ها که البته اصلا نقد نیست) بود واسه همینم مشکلاتش زیاد بود شما به بزرگی خودتون ببخشید. در اولین فرصت درستش می کنم حتما.