03-21-2016, 10:32 PM
(03-21-2016, 10:18 PM)You Never Win نوشته است: ما هم جنایت کارای خطرناکی بودیم و نمی دونستیم!
ممنون آقا سعید بابت مقاله زیبا! خیلی جالب و عالی!
آقا مورد 2 رو نزدم ولی به نظر خیلی جالب میاد! بقیه موردا رو کم و بیش زدم به خصوص 1!! به خدا سوار ماشین بودم هلیکوپتر می دیدم ماشینو نگه می داشتم می زدمش دوباره سوار می شدم و الفرار!!
مورد 10 هم خیلی زیاد زدم! آقا یارو مرده فقط می خوام سرشو جدا کنم! ایرادیه؟ تو Dying Light با زامبیا به شدت از این کار می کردم!!
باید بدونیم!!!!
ممنون از شما.لطف دارید.
من راستش توی بازی ها خیلی دل رحمم. توی برخی بازی های جهان ازاد وقتی حتی یه نفر بی گناه رو می کشتم برمیگشتم بازی رو دوباره لود می کرم و اگر هم دیگه نمی شد کاریش کرد تا اخر بازی اعصابم خودر بود که چرا کشتمش الکی. واقعا من مواردی که مربوط میشه به کشتن افراد بی گنه چه توی جی تی ای و ... هیچ کدوم رو انجام ندادم واقعا و یکی از دلایلی هم که جی تی ای بازی نبودم هیچ وقت همینه که نمیشه از کشته شدن مردم بی گناه جلوگیری کرد و ناگزیر اتفاق می افته.
من تنها از کل این لیست شاید یکی دو مورد رو انجام داده باشم.
به لینک نگفتم زلدا چون از بچگی بازی رو میشناختم.
کنترلر متفرقه قبلا ها خریدم.
دی ال سی روز اول نخریدم.
وسط بازی ول نکردم برم چون اصلا انلاین بازی نیستم.
کوزه ها رو توی زلذا شکستم!
یوشی رو قربانی نکردم چون ماریو باز نیستم.
یادم نمیاد یه ادم بی گناه رو از رو.ی عمد و فقط محض تفریح کشته باشم توی بازی. البته بارها غیر عمدی شده ولی لا اقل در چند سال اخیر اصلا به عمد کسی رو نکشتم.
سعی کردم الکی غر نزنم در مورد بازی که انجام ندادم. نمونه اش یونیتی و اردر که در اوج جو منفی من واقعا کیف کردم با هر دوشون.
از تخفیف استیم خرید نکردم چون پی سی باز نیستم.
تا حالا کنسولم رو نفروختم.
راهنمای بازی نخریدم هیچ وقت.
سعی نکردم توی بازی همه رو بکشم. ممکنه در نتیجه تصمیماتم مرده باشن ولی سعی من بر زنده نگه داشتنشون بوده.
بازی تیمی انلاین انجام ندادم.
توی اسکایریم هر چی دیدم دزدیدم!
کسی رو بی گناه به اسب نبستم و بکشم روی زمین.
توی جی تی ای هیچ وقت الکی با ار پی جی نزدم ادم ها رو بترکون چون جی تی ای باز نبودم هیچ وقت.
کلا 3 مورد رو من انجام دادم از این لیست!!