03-22-2016, 04:50 PM
(03-22-2016, 12:18 PM)mohireza نوشته است:(03-22-2016, 12:02 AM)Hunterson نوشته است: مورد 9 متاسفانه بیش از اندازه توی کشور ما وجود داره!
طرف اسمه بازیو اشتباهی تلفظ میکنه بعد میاد نظر کارشناسی میده و بازی رو به بدترین شکل ممکن میکوبه متاسفانه اکثرا هم سنشون زیر 15 16 هست! نفله ی نوب
یکی بیاد بگه برو پوشکتو عوض کن
آقا بیش از اندازه چیه 90 درصد این کسایی که تو ایران دارن میان به سمت گیمینگ اینطورین متاسفانه.
مثلا خود بنده داشتم با یکی درمورد بازی ها بحث میکردم موضوع رفت سمت سری اساسینز منم نظرشو پرسیدم در مورد syndictae میگه: بازی بدی نیست ولی ایکاش به جای روندن کشتی تو خشکی بود.
حالا این به کنار یه مدت بعد درمورد فارکرای 4 باهاش حرف میزدم بهم گفت خیلی سیستم پرواز بازی خراب شده و جادو های بازی هم خیلی مسخره شدن!!!
بعد من تو دلم مونده بود اینو بپرسم از اعضای انجمن که دوستان من سری فارکرای رو بازی کردم ولی تفنگ داشت این اسمش چی بوده؟؟؟ بنظرتون فروشنده بازی رو عوض کرده بهم داده چون هرکاری کردم تو بازی نه تونستم پرواز کنم نه تونستم جادو پیدا کنم متاسفانه. اگه میشه نسخه ی اصلی بازی فارکرای رو بزارید تو انجمن ببینم چی هست چون تو این مدت من بر اساس این نسخه تفنگیه حرف میزدم و حتما تا الان آبروم رفته!!!
اشکال نداره حاف هستن (حاصل ازدواج فامیلی)