03-22-2016, 08:46 PM
(03-21-2016, 11:06 PM)saeed aghababaee نوشته است:اره واقعا یونیتی را الکی کوبیدن خود من به شخصه بدون اپدیت همراه با مقدار کمی باگ بازی را تمام کردم و واقعا لذت بردم حالا بعد اپدیت بماند که دیگه چه لذتی داره بازی کردنش ولی همین سیندیکیت را تا نصفه هم نرفتم از نظر من یونیتی قشنگ بود ولی طبق نکته 9 یک کسایی بودن انچنان بازی را نقد می کردن که حتی اسم شخصیت اصلی بازی را هم نمی دونستند و جالب بود این جور اشخاص هر بازی خوبی که میومد می گفتن اشغاله .جالبه(03-21-2016, 11:01 PM)Dark Vampire نوشته است: ۹ – اعتراض و انتقاد و غر زدن در مورد عنوانی که اصلا آن را بازی نکرده اید! (بسیار شایع در ایران!)(unity)
کاملا درسته!
شاید از هر 10گیمری که تو سایتای مختلف دیدم 8نفر اینو بازی نکردند بعد میگفتن عنوان مزخرف syndictaeخیلی عالیه!
بازی ای که نسبت به نسخه ی قبلی خودشunityافت گرافیک داشته چه در تکسچر ها و چه در تراکم جمعیت و همچنین افت فریم زیاد بر روی کارت گرافیک های قوی مثل 970اصلا بهینه نبود و عنوانی افتضاح که باعث میشد از انجام بازی صرف نظر کنید و مکانیزم مبارزات در بازی بیخود و قدیمی بدون خلاقیت مضحک و ناکارامد!
در عوض Unityبا آخرین پچ بازی چه روس کنسول ها و چه روی pcعالی شده بود و به علت حجم زیاد آپدیت خیلی ها نرفتن سراغش یا شاید هم دلیل دیگه ای داشت
unityداستان قویتری دشاتگرافیک بهتر و تراکم جمعیت بیشتر و گیم پلی جدید و بخش آنلاین بسیار لذت بخش
اولین عنوانی بود که روی ps4بعد از 4بار تموم کردن روی Pcپلاتش کردم و ارزشش رو کاملا داشته
دقیقا همین طوره. اگر بازی رو کاملا اپدیت می کردید هیچ ایرادی نداشت و واقعا لذتبخش بود از هر نظر. شخصیت ارنو هم دوست داشتنی تر از این دو قلو ها بود. البته من سیندیکیت رو هم دوست داشتم چون به طور کلی این سری رو دوست دارم همه بازیش رو ولی یونیتی رو خیلی الکی کوبیدن. اگر بحث اپدیت باشه که ویچر 3 هم 17-18 گیگ اپدیت داشت ولی کسی ایرادی نگرفت که البته ایراد گرفتن هم نداره. اونا که نمی دونن ما نمی تونیم با اینترنتمون 17 گیگ رو راحت دانلود کنیم. اونا برای خودشون می سازن که سریعا این حجم رو توی مدت کمی دانلود می کنن. یونیتی و رادر هر دو بازی هایی بودن که واقعا لذت بردم ازشون.
این دیگه برای من روشنه که هر وقت دیدم یه بازی رو توی ایران همه ملت دارن به انواع و اقسام روش ها می کوبن برم بازیش کنم!!!