03-30-2016, 03:32 AM
(آخرین ویرایش: 03-30-2016, 03:35 AM، توسط saeed aghababaee.)
(03-30-2016, 02:15 AM)Moien_fr نوشته است: عالی بود سعید جون، عالی. مقدمه خیلی خوب بود . مقالتم که مثل همیشه جذاب. (یک غلط املایی دیدم ) در کل مگه میشه شما چیزی بنویسی و بد باشه؟
از این لیستی که گفتی ، من منتظر for honor _ dishonored 2 _ gravity rush _ quantom break_ mirrors edge هستم . یعنی روانیه اینام.
سلام به معین خان گل. ارادتمندم. خیلی ممنونم ازت معین جان. نظر لطفته. سلیقه ت هم که خوبه با این بازیایی که گفتی. کیه که منتظر اینا نباشه واقعا. همشون بی نظیرن.
اقا غلط املایی توی مقدمه اگه منظورت مشغول زمبه هست که باید بگم این کلمه رو عمدا اینجوری نوشتم که بشه مشغول زمبه! دیگه ندیدم جایی توی مقدمه غلط املایی که رفع کنم. یا منظورت توی بقیه مقاله بود؟
خلی ازت ممنونم به خاطر نظرت معین عزیز و وقتی که برای خوندن مقاله گذاشتی. این که میای اینجا و با هم حرف می زنیم مایه دلگرمیه برای من.
(03-30-2016, 03:00 AM)Erik-1999 نوشته است: سلام آقای آقابابائی مثل همیشه یک مقاله خوندنی و عالی اما بنده بیشتر از همه منتظر Mirror's edge Catalyst هستم نسخه 1ش توی سال 2009 عالی بود و اینم واقعا عالیه
جالبه که بین تمام بازی اولین عنوان مورد نظرتون میرورز اج هست. سلیقه ها خیلی با هم فرق داره توی انسان های مختلف. پس به نظر اهل اکشن و شوتر و ... نیستید نه؟