03-30-2016, 08:10 PM
(آخرین ویرایش: 03-30-2016, 08:15 PM، توسط saeed aghababaee.)
(03-30-2016, 11:47 AM)You Never Win نوشته است: به به! بازم مقاله های زیبا و جذاب آقا سعید! دست گلت درد نکنه استاد!
آقا بازی های این سبک هم زیبان و هم جالب و بازی های موفق زیادی هم مثل Uncharted و Dishonored و ... هست! به شدت منتظر Hellblade و Dishonored 2 هستم و مطئنم Dishonored 2 موفق می شه! با نسخه یک و داستانش زندگی کردم!
تشکر از شما. خیلی ممنونم.
من هم موافق هستم. این سبک برخی از برترین خاطرات ما رو با بازی های رایانه ای رقم زده برامون. من هم شدیدا منتظر hell blade هستم هر چند می دونم می کوبنش شدیدا.
(03-30-2016, 01:50 PM)importante causa de muerte نوشته است: با تشکر از اقای سعید خوش نویس![]()
بیشتر از همه منتظر For Honor و آنچارتد هستم(ببینیم چه گلی به سرمون میزنه)
تشکر از شما.
انچارتد که خب جای خود. for honor رو امیدوارم که یه بخش داستانی خوب هم داشته باشه البته امیدم کمه
(03-30-2016, 03:04 PM)سجاد محمدی پور نوشته است: بازهم سلام.
در بین بازیهایی که آقا سعید بهش اشاره کردن، بنظرم عنوان Uncharted4 و QB نسبت به بقیه در سطح بالاتری قرار دارن. دلیلش هم اینه که در حال حاضر جفت این بازیا انحصاری هستن و متناسب به همین موضوع، قطعا نشاندهندهی قدرت سختافزاری دو کنسول هم هستن (هر چند که QB برای PC هم میاد). به هرحال به عنوان نظر شخصی، موردانتظار ترین بازی همون Uncharted 4 هست که بدجور روی تریلرها مانور داده و بنظر میاد یک اکشن ماجراجویی خالص تحویل هوادارا بده.
مقاله هم که دیگه نیازی به تعریف و تمجیدِ بنده نداره و پیش از این دوستان همه چیو گفتن و بنده فقط به گفتن یه خسته نباشید خدمت آقا سعید، اکتفا میکنم. موفق باشید
اختیار داری سجاد عزیز. سلامت باشی.
من هم بیشتر از همه منتظر انچارتد هستم که البته توی لیست هم مشخصه. نمی دونم که ایا کوانتوم بریک خواهد توانست در سطح فرنچایزی مثل انچارتد خودش رو مطرح کنه یا خیر. امیدوارم که اینجوری بشه.
![[تصویر: iya6_thumb-1920-546659.jpg]](http://uupload.ir/files/iya6_thumb-1920-546659.jpg)