(04-05-2016, 01:06 PM)samiar.sami نوشته است:(04-05-2016, 12:58 PM)ERFAN RP نوشته است:(04-05-2016, 12:38 PM)samiar.sami نوشته است: سلام منظورم از مدل بامدل ها نبود مدل هایی مثل 1200 و..
همونطور که خودتون گفتید جدیدترین سری 1200 هستش. فرق خاصی با سری 1100 نمیکنه بغیر از نویز پایین فن که نتیجه اش سرعت فن بالاتر و سدای کمتر هستش+ پنل براق جاشو به مات داده و کلیدهای پاور و اجکت بجای لمسی به حالت مکانیکی در اومده. این تنها فرق بین 2 سری هستش و هیچ تغییری در عملکرد بازیها ندارد. باندلهای 1 ترابایت سری 1200 هم جدیدا موجود شده توی بازار تا ازشون استفاده بکنید
این خوبه؟؟؟
yon.ir/7zAp
پیشنهاد میکنم باندل نگیرید، چون که بازیها رو جداگونه تهیه کنید ارزون تر از باندل در میاد (درحد 100 200 تومن) ولی همین سری 1200 جدیدترین و بهترین هستش
(04-05-2016, 07:01 PM)V.Games نوشته است: سلام به همگی
من مدتی هست دنبال راه حل یک مشکل در رابطه با تروفی هستم.
من یکسری تروفی روی یک اکانت دارم
و از طرفی بعد مدتی اکانتم رو عوض کردم و یک اکانت جدید ساختم.
حالا من میخوام که تروفی های اکانت قدیمم رو انتقال بدم به اکانت جدیدم
---
دنبال جواب گشتم ولی چیزی پیدا نکردم.
ولی من حدود دو سال پیش یکی از دوستام تروفی اکانت خودش رو به اکانت من انتقال داد ولی الان یادش نمیاد که چطوری این کار رو کردش.
---
ممنون میشم اگر که کمکم کنید.
---
با تشکر
این کار غیرممکن هستش، در باره اون موضوع دوستتون هم حتما شما PS3 داشتید که قابلیت این رو داشت تا سیوهای اکانت های دیگر رو روی اکانت خودتون استفاده بکنید و همین باعث میشد تا تروفی هایی که توی اون سیو به دست اومده به اکانت جدید انتقال یابد، ولی همچین امکانی توی PS4 برداشته شده است و نمیشه از سیوهای اکانتهای دیگر استفاده کرد مگر اینکه سیو مختص اکانت خودتون باشه
That was just a dream