04-05-2016, 11:43 PM
سلام خدمت سجاد عزیز
مقالهی خوبی بود و اطلاعات خوبی رو در بر داشت و به شخصه اصلا با هدست شماره 5 آشنایی نداشتم و توی این مقاله از وجودش اطلاع پیدا کردم.
به رسم همیشگی میریم سراغ مشکلات
غلط املایی
گذسته
اگز
قابلت
و بقیه موارد که با یکبار خوندن حل میشه.
حالا یه چیزی که خیلی روی مخ بود این بود فعل "میباشد" بود که تا حالا چند بار توی تمام مقاله ها و یا خبر ها گفتم که نبای داز این فعل استفاده کنید. برای همین جمله ای رو نقل قول می کنم از کسی که قبلا در بین ما بوده و حالا نیست.
حتما مقالاتت رو بخون قبل انتشار یا اینکه اگه خودت خسته بودی بده یک فرد قابل اطمینان اون رو بخونه و فقط مشکلاتی مثل همین غلط املایی رو بهت بگه.
موفق باشی
منتظر بقیه مقالاتت هستم.
مقالهی خوبی بود و اطلاعات خوبی رو در بر داشت و به شخصه اصلا با هدست شماره 5 آشنایی نداشتم و توی این مقاله از وجودش اطلاع پیدا کردم.
به رسم همیشگی میریم سراغ مشکلات
غلط املایی
گذسته
اگز
قابلت
و بقیه موارد که با یکبار خوندن حل میشه.
حالا یه چیزی که خیلی روی مخ بود این بود فعل "میباشد" بود که تا حالا چند بار توی تمام مقاله ها و یا خبر ها گفتم که نبای داز این فعل استفاده کنید. برای همین جمله ای رو نقل قول می کنم از کسی که قبلا در بین ما بوده و حالا نیست.
نقلقول: بار ها بیان کردم که استفاده از فعل "می باشد " اشتباه است زیرا این فعل در زبان فارسی وجود ندارد و باید به جای آن از "است" و مانند آن استفاده شودفعلا همین ها بود تا بعدا دوباره اگه وقت شد مقاله رو بخونم و بازم نظرم بدم. چند مورد نیم فاصله هم بود که زیاد مهم نیست و مطمئنا در آینده چنین چیز هایی رخ نمیده.
حتما مقالاتت رو بخون قبل انتشار یا اینکه اگه خودت خسته بودی بده یک فرد قابل اطمینان اون رو بخونه و فقط مشکلاتی مثل همین غلط املایی رو بهت بگه.
موفق باشی
منتظر بقیه مقالاتت هستم.