امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
به آینده خوش آمدید | بررسی 5 هدست واقعیت مجازی برتر
(04-05-2016, 11:43 PM)مجید‌نصر نوشته است: سلام خدمت سجاد عزیز
مقاله‌ی خوبی بود و اطلاعات خوبی رو در بر داشت و به شخصه اصلا با هدست شماره 5 آشنایی نداشتم و توی این مقاله از وجودش اطلاع پیدا کردم.
به رسم همیشگی میریم سراغ مشکلات
غلط املایی
گذسته
اگز
قابلت‌
و بقیه موارد که با یکبار خوندن حل میشه.
حالا یه چیزی که خیلی روی مخ بود این بود فعل "می‌باشد" بود که تا حالا چند بار توی تمام مقاله ها و یا خبر ها گفتم که نبای داز این فعل استفاده کنید. برای همین جمله ای رو نقل قول می کنم از کسی که قبلا در بین ما بوده و حالا نیست.

نقل‌قول: بار ها بیان کردم که استفاده از فعل "می باشد " اشتباه است زیرا این فعل در زبان فارسی وجود ندارد و باید به جای آن از "است" و مانند آن استفاده شود
فعلا همین ها بود تا بعدا دوباره اگه وقت شد مقاله رو بخونم و بازم نظرم بدم. چند مورد نیم فاصله هم بود که زیاد مهم نیست و مطمئنا در آینده چنین چیز هایی رخ نمیده.
حتما مقالاتت رو بخون قبل انتشار یا اینکه اگه خودت خسته بودی بده یک فرد قابل اطمینان اون رو بخونه و فقط مشکلاتی مثل همین غلط املایی رو بهت بگه.
موفق باشی
منتظر بقیه مقالاتت هستم.
ممنون استاد...
لطف کردید که ایرادات مقاله رو به بنده گوش‌زد کردید. اما جا داره یک گله هم بنده از قالب انجمن بکنم. شاید باور نکنید، ولی من این مقاله رو 3 بار بازنویسی کردم و همش بخاطر یک باگ مسخره بود. این آخرین بار هم که داشتم مقاله رو می‌نوشم یک سری مشکلات از دستم در رفت... البته عمده‌ی اون مشلات برمی‌گرده به همین غلط های املایی که اکثرا بخاطر تایپ بود و بنده قبل از اینکه نظر رو ارسال کنید خیلی زود متوجه شدم و تصحیح کردم (بخشی از اون هارو). اما در مورد فعل "می‌باشد" حرفتون کاملا صحیحه... با اینکه خودم هم از این موضوع کاملا آگاهی داشتم، یه جاهایی بخاطر تکرر و تکلف جملات مجبور شدم از این فعل استفاده بکنم. تا الان هم کسی چنین مشکلی رو به بنده نگفته بود و احساس کرده بودم که انجام اینکار از نظر منتقدای ایرانی دیگه مشکلی نداره. عمده‌ی دلیلش هم بر می‌گرده به مقالات سایر دوستان که اون‌ها هم از این فعل استفاده کردن و کسی ازش اشکال نگرفته بود، در نتیجه احساس کردم استفاده از این فعل دیگه مشکلی نداره که کاملا اشتباه فکر می‌کردم.
به هرحال خیلی ممنونم از اینکه برای بنده و مقالاتم ارزش قائل میشید آقا مجید. در آینده طوفانی‌تر و با یک موضوع همه‌پسند بازخواهم گشت (دو روز دیگه)...
بهتون قول میدم که اون مقاله طوفانی در انجمن بپا می‌کنه S0 (24)
پاسخ

پیام‌های داخل این موضوع
RE: به آینده خوش آمدید | بررسی 5 هدست واقعیت مجازی برتر - توسط سجاد محمدی پور - 04-05-2016, 11:54 PM

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  به جزیره خوش آمدید! جمعیت ۱۰۰ نفر | نگاهی به روند فراگیر شدن سبک بتل رویال White Beard 1 2,148 05-17-2023, 12:49 AM
آخرین ارسال: Ali Gudarzi
  نقد و بررسی بازی مافیا officialamir 1 2,094 05-10-2023, 04:01 PM
آخرین ارسال: برنا زرین
  بررسی بازی The Quarry : فیلم خوب، بازی معمولی علی امینی 0 1,185 06-14-2022, 03:46 PM
آخرین ارسال: علی امینی
  بررسی بازی Lego Star Wars: The Skywalker Saga ساسان گیمر 0 1,218 04-18-2022, 11:40 AM
آخرین ارسال: ساسان گیمر
  زنگ ورزش | نقد و بررسی FIFA 14 White Fang 23 8,869 02-28-2022, 03:36 PM
آخرین ارسال: alireza663

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان