04-06-2016, 09:51 PM
(04-06-2016, 09:30 PM)Kourosh Gamer S نوشته است: سلام بر سجاد عزیز،بازهم سلام آقا کوروش.
مقاله بسیار خوب و با کیفیتی نوشتی، ولی چند تا مشکل کوچیک هست که میگَمشون:
توی این جمله، ما داریم درباره کلمه صنعت صحبت میکنیم و «سختافزار» و «نرمافزار»، مضافالیه هستند؛ درنتیجه قعل ما هم مثل صنعت که مفرده، باید بهصورت مفرد بیاد
- اولا که باید بهت آفرین بگم که واقعا بهخوبی از نیمفاصله استفاده کردی و همچنین از «ی» میانجی که نشون میده میخوای سطح مقالاتت رو بالا ببری و خودتو آپدیت میکنی
صنعت سختافزار و نرمافزار نیز متولد شدند
اینجا بعد از اسم محصول، بهجای «میتوان» باید «میتواند» بیاد؛ اما بهدلیل اینکه اگر دو تا فعل از بن مضارع «توان» پشت سر هم بیاد جلوهی خوبی نداره، بهتره از «قادر است» استفاده کنی
- به طور=بهطور
در کل میتوان گفت که Oculus Rift میتوان
به طور باید با نیمفاصله بیاد و بعد از فعل «ندارد» باید نقطهکاما قرار بدی
- مارا= ما را
- نامدار=نامدار
- ارزانتر=ارزانتر
به طور کلی PS VR توانایی اجرای بازیهای بسیار قدرتمند را ندارد، اما میتواند
خب شجاد جان، مشکلاتت تقریبا فقط همینا بودن و واقعا مقالهی عالیای نوشتی. خسته نباشی
- گشت و گذار=گشتوگذار
بالایی دارد، اما- بعد از دارد باید نقطهکاما بیاد
- برمیگردد=برمیگردد
قبل از گفتن هرچیزی جا داره از شما بابت وقتی که برای این بندهی حقیر گذاشتید تشکر بکنم. از اون مهمتر بیان مشکلات این مقاله هست که با افتخار اشتباهاتم رو میپذیرم. خب حرفاتون کاملا درسته و بنده هم فقط میتونم به شما این قول رو بدم که این اشکالات در آینده در مقالات بنده دیده نخواهند شد (و یا به حداقل میرسن). جا داره یه دفاعی هم از خودم بکنم، با اینکه اشکالات ذکر شده تقریبا هیچ توجیهی نداره، اما باید بگم مشکلات انجمن هم در بوجود اومدن این ایرادات دخیل بوده. شاید باورتون نشه ولی مقالهی ابتدایی بنده اصلا این نبود و سر یه اشتباه (یا باگ) همش حذف شد و من مجبور شدم که دوباره مقاله رو بنویسم... دقیقا دو روز پیش بود که میخواستم مقاله رو ارسال کنم که متاسفانه به دلایل بسیار عجیبی مقاله ارسال شد، اما وارد انجمن نشد!! این شد که بازهم همهی تلاشهام خراب شد و من موندم و یه مقالهای که بایستی از اول نوشتنش رو شروع میکردم (البته بخشی از اون مقاله در نرم افزار ورد ذخیره شده بود)... به هرحال تقصیر رو گردن کسی نمیاندازم و اشتباهاتم رو قبول دارم ولی میتونم بگم که اکثر مشکلات اعم از ایرادات املایی و نگارشی بر میگرده به بازنویسی این مقاله برای بار سوم...
در کل ازتون خیلی ممنونم و امیدوار در آینده هم مقالات بنده رو زیر نظر بگیرید. خیلی خیلی ممنون...