امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گور پدر نقد! | دریچه‌ای که هرگز دیده نشد را دریابیم!
سلام خدمت شایان عزیز. دست نوشته خوبی بود. 90 درصدش رو قبول دارم یعنی تقریبا کامل قبول دارم.
هیچ وقت معیار انتخاب یک بازی برای من نمره هاش یا متاش نبوده و نیست. بازی باید به دل آدم بشینه باید آدم بتونه اصل داستان بازی رو بگیره. نمیخوام اسم ببرم که فن بازی نشه اما خیلی بازی ها هستن که متا پایینی دارن و خیلی قوی هستن و جالب اینجاست هرکی که از یه بازی خوشش نیاد میگه نمره هاشو نگا پایینه، حالا از یه بازی که نمره هاش پایینه خوشش بیاد، میگه نمره مهم نیست. یعنی خودشون قبول دارن که نمره تعیین کننده نیست اما بازم بر خلافش حرف میزنن یعضی وقت ها.
یا میگن نگا فلان جای فلان بازی لباس شخصیت بازی میره توی دیوار. باگ داره . افتضاحه. آشغاله. یکی نیست بگه الان شما با اون اتفاق که لباسش میره تو دیوار چیزی از لذت بردنت از بازی کم میشه؟ 

یه شب تو تیم اسپیک با بچه ها بحث شد، من گفتم من از وقتی که نقد مینویسم برای بازی ها، دیگه نمیتونم لذت ببرم از بازی. چون ذهن آدم خود به خود دنبال این میره که همه چی رو بررسی کنه، تو ذهنت میاد : گرافیک، داستان،گیم پلی، موسیقی. همش میخوای به این چهار فاکتور فک کنی و نمیتونی از بازیت لذت ببری. که بعد یکی از بچه ها گفت کار نقد نویس اینه که دنبال ایراد ها بگرده دیگه.... همونجا فهمیدم که ایشون... S0 (24) S0 (86)

در کل خوشحالم که دیگه نقد نمی نویسم و هیچ وقت هم معیار انتخاب بازی ها رو نقد هاشون قرار نمیدم. 
[img=0x0]http://uupload.ir/files/cv8y_photo_2016-09-08_15-12-24.jpg[/img]
پاسخ

پیام‌های داخل این موضوع
RE: گور پدر نقد! | دریچه‌ای که هرگز دیده نشد را دریابیم! - توسط Moien_fr - 04-07-2016, 11:30 AM

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  ترسناک ترین فیلمی که تا به حال دیده اید؟ batman_b52 8 2,855 09-16-2012, 04:55 PM
آخرین ارسال: Yashar

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 7 مهمان