04-08-2016, 08:01 PM
(04-08-2016, 07:05 PM)Be the story نوشته است:نظرتون برای بنده قابل احترامه. ولی بنظر من پایان بازی هم حرفهای زیادی برای گفتن داشت. هرچند این موضوع سلیقهایه...(04-08-2016, 07:00 PM)سجاد محمدی پور نوشته است:(04-08-2016, 06:50 PM)Be the story نوشته است: زیبا بود.
داستان رو که میدونستم فقط تحلیل رو خوندم.
داستان بازی خوب بود ولی از نظر من میتونسترخیلی بهتر باشه.سلام دوست عزیز.
اصولا سازندهی این بازی کسیه که خوب بلده با افکار یک بازیکن بازی بکنه. همونطور که در متن اشاره کردم، تمام این گفتهها بر میگرده به نیمساعت ابتدایی بازی!! چنان افت و خیزهایی در این نیم ساعت برای شخصیتها رخ میده که قطعا یک بازیکن رو ارضا میکنه. شخصیت پردازی بینظیر سازندهها در این مدت زمان محدود واقعا قابل تقدیره...
به هرحال نظرتون قابل احترامه و من به هیچوقت از روی تعصب چیزی رو به کسی تحمیل نمیکنم. از اینکه وقتتون رو برای مطالعهی این مطلب صرف کردید خیلی ممنونم و امیدوارم از خوندنش لذت برده باشید.
(04-08-2016, 07:00 PM)RoleX نوشته است: خسته نباشیممنون با نظرا شما خستگی از تن آدم خارج میشه...
واقعا عالی بود
با اینکه N بار تموم کردم این لعنتیو
بازم با خوندن این متن مو به تنم سیخ شد
خوبه شما N بار بازی رو تموم کردید، بنده این بازی رو Y بار تموم کردم
ممنون بابت نظر. موفق باشید
اگر به خواهیم ریز بینانه نگاه بکنیم مراحل اخر بازی یک جورایی احساس کم کاری توشون دیده میشد. ولی به هر حال بازی عنوانی شاهکار و شاید تکرار نشدنی بود.
ولی از نظر من هیچ مرحله ای به اندازه اون بخشی که الی با اون یارو توی رستوران میجنگه کیف یکی از بهترین مراحل بازی بود.
به هرحال ممنون بابت نظر.