امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
انتقام مافیایی | اولین نگاه به عنوان Mafia III
(04-12-2016, 09:25 AM)HOSSEIN COD نوشته است: بیا صادق باشیم. مقالت  از لحاظ نگارشی خوبه ولی نسبت به اولین نگاه زیاده. منکه با دیدن مقاله تصمیم گرفتم قیدشو بزنم. ولی خو تقسیمش کردم و بخش بخش S0 (43) خوندمش. اینو بدون کیفیت بهتر از کمیت است. درسته از بازی اطلاعات چندان زیادی منتشر نشده و باید برای نو شتن از نسخه های قبلی کمک گرفت ولی توی مقاله جزییات دو نسخه قبل زیاد هستند. مثلا داستان دو نسخه قبلی رو گفتی که خوبه. تاریخچه رو گفتی بازم خوبه ولی بیشتر از در حد مناسبه.
بازم گفتم مقالت خوبه ولی بدون هیچ شکی میشه گفت کمتر کسی مقالتو کامل خونده. S0 (2)
مشکلات نگارشی هم که مجید گفت و حاشیه نمیرم.
از مقالت لذت بردم. واقعا عالی بود. سعی کن بار بعدی بیشتر روی خود بازی مانور بدی نه دیگر نسخه ها.
پ.ن: زیاد بودن مقاله رو از نظر شخصی گفتم.
پ.ن2: از پیش نمایش کوانتم بیشتر لذت بردم تا این S0 (2)

از اظهار نظر شما و گفتن مشکلات مقاله تشکر فراوان دارم و امیدوارم در مقاله های بعدی جبران کنم
موفق و پایدار باشی حسین جان S0 (29)

(04-12-2016, 12:51 AM)مجید‌نصر نوشته است: با سلام
خسته نباشید میگم خدمت نویسنده عزیز
مقاله ی نسبتا خوبی بود ولی پر از مشکلات ریز و درشت بود که من فقط کمی از اون ها رو بهتون گوشزد می کنم.
در مقاله های رسمی ( نه اداری) به کار بردن نام خدا درست نیست.
از همون صحبت های اولیه شروع می کنم.
نقل‌قول: همه ما بازی‌باز‌ها حداقل با یک عنوان خاطره داریم، هیچ بازی‌باز یا به اصطلاح گیمری نمی‌تواند این را تکذیب کند، چون زندگی ما در آن‌ها جریان دارد و نظاره‌گر تمام اتفاقات پیش آمده آن‌ها هستیم و تمام لحظات شاد و غمگین را در کنار آن‌ها تجربه می‌کنیم. شما با چه عنوانی زندگی کرده‌اید؟ این‌جا است که یک عنوان خود را در ذهن نمایان می‌کند و آژیر خاطرات ما به صدا در می‌آید. احساسات حرف اول را می‌زند، در واقع عنوانی باید مدنظرتان باشد که احساسات شما را برانگیزد و اشک‌های فراوانی در تمام لحظات خود از گونه بازی‌بازان سرازیر کند، بر عکس این هم وجود دارد و ممکن است با لحظات طنز گونه و شاد قلب بازی‌باز را قرص( معنی این کلمه چیه؟) کند. مسلما خیلی از بازی‌بازان با سری مافیا( این دو کلمه اصلا به هم نمیاد و یه جورایی کند میکنه خوندن رو می تونستی بگی دو عنوان بازی مافیا) خاطرات بسیاری دارند. سری(عناوینی) که از سال 2002 توسط 2k منتشرشد و چنان زلزله‌ای در صنعت دنیای بازی‌ها به بار آورد که انقلابی جدید از سری های جهان باز( S0 (43) ) به راه انداخت. نگاهی به تاریخچه این مجموعه ارزشمند و به یاد ماندنی می‌اندازیم و سپس به پردازش مقدمه می‌پردازیم:

هیچ‌وقت توماس آنجلو را به یاد نخواهیم برد، در اولین سکانس مافیا1 که در سال 1938 با نمایی زیبا از شهر آغاز می‌شود؛ که خیلی از ما بازی‌بازان با این صحنه خاطره داریم، تماس(توماس) تکیه بر ماشین و مشغول سیگار کشیدن است. با ژست او می‌شود فهمید از همان اول یک مافیا زاده است. همانطور که از دنیا بی خبر سیگار می‌کشد، ناگهان دو نفر دوان دوان به سمت او می‌آیند و با تهدید اسلحه به زور(بهتره نوشته بشه اجبار ) او را مجاب به نشتن داخل ماشین و حرکت آن میشوند(نشستن در داخل  ماشین و رانندگی می‌کنند) . متوجه می‌شود این دو نفر که خیلی هم از ترس پریشان هستند تحت تعقیب چند نفر می باشند( استفاده از فعل می‌باشد اشتباه است)، آن‌ها به آقای آنجلو دستور می‌دهند که باید از دست این چند نفر بگریزند و فرار کنند(این دو کلمه جفتشون یه معنایی رو میدند پس بهتره از یکی استفاده کنی نه هر دو) ، توماس هم که یک راننده کاربلد، از پس وظیفه‌اش به درستی بر می‌آید و کاری می‌کند که آن‌ها را گم کنند. پس از رهایی از کند( S0 (43) ) دشمنان آن‌ها از او می‌خواهند که به بار دون سالیاری(درپایین شما را با او آشنا می کنم) حرکت کند؛ که اگر آن ها را به آن جا برساند دست از سرش بر می دارند.( کلا این یه تیکه از نظر جمله بندی و ترتیب کلمات زیاد تو دست نیست و خوندنش برای خواننده جذاب نیست) پس از آن که توماس آن‌ها را دم(جلوی) در بار سالیاری پیاده می‌کند، ناگهان یکی از آن‌ها بسته‌ای به آقای آنجلو می‌دهد. توماس نگاهی به بسته می‌اندازد و متوجه می‌شود که از پول پر شده و تراول ها در آن خودنمایی می کنند(تراول:| شوخی میکنی نه در ضمن این یه جلمه از کلمات عامیانه استفاده کردی). دقیقا فردای آن روز وقتی توماس مشغول استراحت است، چند نفر قوی هیکل به او حمله و با ضربات پی در پی چوب او را در حد مرگ می زنند. او که فرار می‌کند(جلمه بندیت جالب نیست) به سمت بار دون سالیاری می‌رود و به آن جا پناه می‌برد، افراد سالیاری افراد دشمن که در حال تعقیب توماس  بودند را کشته و از او پذیرایی کردند( یا کشتن یا پذیرایی کردند یکی رو بنویس). سالیاری که متوجه می‌شود که می‌خواهند این راننده را عذیت(اذیت) کنند، برای تامین امنیت توماس او را به عنوان راننده خود می‌پذیرد و وظیفه تامین امنیت او را بر عهد می‌گیرد اما؛ قضیه به همین جا ختم نشد نمی‌شود، در یکی از مراحل توماس ثابت می‌کند که استعداد زیادی در نشانه گیری و استفاده از اسلحه(استفاده از اسلحه و نشانه گیری) دارد و بعد از این کار خود را تحت عنوان آدم کشی در این گروه ادامه می‌دهد و پس از اندی( S0 (43) ) به یکی از حرفه‌ای‌ترین قاتل‌ها تبدیل می‌شود. با شخصیت دون سالیاری  آشنا شوید:
جلمه بندی هات توی کل مقاله مشکل داره.
علائم نگارشی رو به هیچ عنوان رعایت نکردی و یا بعضی جاها اشتباه استفاده کردی.
غلط املایی داری و یا اینکه یه حرف رو جا گذاشته.
از کلمات عامیانه استفاده کردی.
شکل ظاهری مقاله ات اصلا جالب نیست بهتره اول مقاله یه تصویر شاخص جذاب قرار بدی.
ببین اسم مقاله ات انتقام مافیایی | نقد و بررسی عنوان Mafia III هست و همه اون رو می بینند دیگه لازم نیست توی مقاله هم چنین چیزی بنویسی.
اسم نویسنده رو یا توی تصویر شاخص می نویسند یا آخر مقاله
چیز هایی که می خوایبنویسی و به نظر مهم هستند رو توی نقل قول بنویس نه توی لیسن نقطه ای ظاهر مقاله رو زشت می کنه.
یه جا نوشتی توماس یه جا نوشتی آقای آنجلو اصلا به هم نمی خوره.
اصلا و به هیچ وجه نیم فاصله رو رعایت نکردی.
  قبل از استودیو هنگر13 یا (Hanger 13) این "یا" اینجا اضافیه
و یکسری دیگه که بعدا در فرصتی مناسب بهت میگم ولی همیشه سعی کن مقاله رو قبل از انتشار چند بار خودت بخون یا اگگه وقت نداری یا حوصله نداری بده یکی بخونه تا مشکلات املایی رو بهت بگه.
من از خوندن این مقاله ممتوجه شدم که اصلا وقت کافی و به اندازه حوصله نداشتی که این مقاله رو نوشتی. شما که این همه وقت گذاشتی خب کمی بیشتر دقت می کردی تا با چنین مشکلاتی مواجه نشی.
در هر صورت آرزوی موفقیت دارم و امیدوارم چنین مواردی توی مقاله های بعدیت تکرار نشه.

مجید جان مشکلات کاملا درسته و اگر کم و کسری در این مقاله مشاهده کردید به بزرگی خودتون ببخشید چون درگیر درس هستم زیاد وقت نمی کنم ولی از گفتن مشکلات نقد بنده نهایت سپاسو دارم  S0 (24)
امیدوارم در همه مراحل زندگی موفق و پایدار باشید S0 (29)
[تصویر:  u2u6lkk2gtcs.gif]
پاسخ

پیام‌های داخل این موضوع
RE: انتقام مافیایی | اولین نگاه به عنوان Mafia III - توسط Writer Bot - 04-12-2016, 01:14 PM

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  ویدئو گیمفا: هر کسی از ظن خود شد یار من… | Inside “در یک نگاه” White Beard 1 1,625 04-11-2020, 01:59 PM
آخرین ارسال: peyman_eun
  اولین شکاف‌ها در زرهی پولادین (بررسی اجمالی Dark Souls III) Gabit0 1 2,349 06-05-2017, 01:20 AM
آخرین ارسال: TWO SOULS
  روزی روزگاری : دبی، بیابانی خونین | نقد و بررسی عنوان Spec Ops: The line Maziyar Hemmati 2 2,557 11-24-2016, 07:33 PM
آخرین ارسال: Y PS
  آفریقای وحشی با چاشنی زامبی:نقد وبررسی عنوان Resident Evil5 S.T.A.R.S 9 4,706 10-21-2016, 08:05 PM
آخرین ارسال: S.T.A.R.S
  نغمه خون و مرگ | پیشنمایش عنوان Battlefield 1 Maziyar Hemmati 8 3,601 09-30-2016, 03:00 AM
آخرین ارسال: Maziyar Hemmati

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان