امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
از عروج تا سقوط، حکایتی که با آن سر و کار داریم | برترین عناوین سری Resident Evil
با سلام خدمت آقا حسین عزیز.
بسیار عالی آقا حسین. در مورد مقاله بحثی نمی‌کنم، اما در مورد سری RE باید بگم که یکی از بیاد‌ماندنی‌ترین عناوینیه که هیچ‌وقت از یادم نمیره. تمام مقاله یه طرف ولی این جمله یه طرف: "از عروج تا سقوط"! واقعا خودش خیلی حرف‌ها برای گفتن داره. به شخصه هیچ امیدی برای درخشش این عنوان در سری آینده ندارم. نمی‌خوام یک سری حرف‌های کلیشه‌ای و تکراری رو مرور کنم، ولی واقعا RE بدون میکامی هیچ‌وقت نمی‌تونه یه RE واقعی بشه. یک سال بعد از اینکه میکامی Capcom رو برای همیشه ترک کرد، سری پنجم منتشر شد! عنوانی که از تمام هویت RE، فقط اسمش رو داشت! دقیقا چند سال بعد نسخه‌ی ششم نیز ساخته شد و سری رزیدنت اویل رو تبدیل به چیزی شبیه "هشدار برای کبری 11" کرد! اون موقع یادمه خیلی سعی کردم که از بازی خوشم بیاد ولی حقیقت این بود که از تمام هویت RE فقط یه داستان نسبتا معمولی باقی مونده بود و این شد سرانجام "عروج"ی که عرض کردید. به هرحال خیلی ممنونم ازتون که با این مقاله خاطراتمون رو زنده کردید. موفق باشید آقا حسین...

فقط یه بزرگوار پیدا بشه اینو برام ترجمه کنه!  S0 (44)  S0 (2)
نقل‌قول: این بازی داستان دو نسخه دوم و سوم را از زاویۀ دیگر روایت می کند، که ظاهرا نتوانست آنطور که باید شاید باشد، شود. شاید تنها ضعفی که از ارزش بازی آن هم به مقدار بسیار کاسته است همین موضوع باشد!
به سه عدد مترجم نیازمندیم S0 (2) (البته شوخی بود)
پاسخ

پیام‌های داخل این موضوع
RE: از عروج تا سقوط، حکایتی که با آن سر و کار داریم | برترین عناوین سری Resident Evil - توسط سجاد محمدی پور - 04-12-2016, 07:47 PM

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  [مقاله] قاب‌های مینیمال | برترین بازی‌های اندروید و iOS (قسمت اول) White Beard 0 1,605 08-24-2019, 11:03 PM
آخرین ارسال: White Beard
  [مقاله] ماجراجویی ادامه دارد | هر آنچه که دوست داریم در Uncharted 5 ببینیم White Beard 0 1,268 08-13-2019, 06:14 AM
آخرین ارسال: White Beard
  روزی روزگاری تلاش برای بقا نقدوبررسیResident Evil 4 PC FAN 0 1,357 08-02-2019, 11:02 AM
آخرین ارسال: PC FAN
  روزی روزگاری در قلمروی بیکرها | نقد و بررسی Resident Evil 7: Biohazard Lazaretto 4 3,684 04-23-2017, 01:19 AM
آخرین ارسال: Death Lord
  ترس در مغز استخوان/ برترین عناوین ترسناک که باید تجربه کنید saeed aghababaee 8 5,323 04-12-2017, 03:32 AM
آخرین ارسال: Hitler.16

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان