04-13-2016, 04:56 PM
درودحامدجان...
دیگه گفتنی ها رو همه دوستان گفتن.... من فقط گلچینی از اون ها رو یکبار دیگه تکرار می کنم که از نظرم واقعا زیبا هستن و حقایق رو درون خودشون دارن...
سعید آقابابایی:
اشکان عالی خانی:
کاربر admil
سجاد محمدی پور
حالا به علت کمبود وقت دیگه نمی تونم بقیه مسیج هارو کپی کنم... منم هم از طرف خودم آرزوی موفقیت دارم برات حامد جان...
دیگه گفتنی ها رو همه دوستان گفتن.... من فقط گلچینی از اون ها رو یکبار دیگه تکرار می کنم که از نظرم واقعا زیبا هستن و حقایق رو درون خودشون دارن...
سعید آقابابایی:
نقلقول: هرجایی که باشی و بری موفقیت رو با خودت به اونجا خواهی برد و اونجا محکوم به موفقیت خواهد شد وقتی تو باشی.
اشکان عالی خانی:
نقلقول: فقط میخوام برات آرزوی موفقیت از صمیم دل بکنم... هر کاری میکنی، هر جایی میری به امید خدا موفق باشی و همیشه شاد باشی
تو یکی از اصلی ترین دلایلی بودی که به گیمفا اومدم...
کاربر admil
نقلقول: واقعا متاسفم که یکی از بهترین های گیمفا داره میره.
سجاد محمدی پور
نقلقول: دوران شما تو گیمفا در تاریخچهی این وبسایت ثبت میشه و از اون مهمتر شمایید که همیشه در خاطر ما کاربران خواهید موند و هیچوقت فراموش نمیشید. یادمون نمیره زحماتی که برای تمام گیمفاییها کشیدید قربان.
حالا به علت کمبود وقت دیگه نمی تونم بقیه مسیج هارو کپی کنم... منم هم از طرف خودم آرزوی موفقیت دارم برات حامد جان...
![[تصویر: x81q_batman%E2%84%A2_arkham_knight_20150625130430.jpg]](http://uupload.ir/files/x81q_batman%E2%84%A2_arkham_knight_20150625130430.jpg)