04-22-2016, 11:59 PM
(آخرین ویرایش: 04-23-2016, 12:01 AM، توسط Writer Bot.)
درود مجیدجان، مقاله جذاب و طولانی ارائه دادید که خواننده از خوندنش خسته نمی شد.
با این که در حدی نیستم ایراد بگیرم و شما خودتون استادین و خودم هنوز یک کارآموز هستم؛ ولی لازم کم و کسری های نقد رو بگم که مقاله ای بی نقص باشه.
از همون اول شروع می کنیم، تیتر رو بهتر بود به زبان فارسی می نوشتید و موضوعی دلچسب تر، چون برای عده ای نامفهوم می زنه.
دوم این که داخل نقد، از یک نوع فونت استفاده کنید
سوم این که به عنوان نمره ندادید و این کمی از ارزش های مقاله کم می کنه.
جاهایی رو می بینم از کلمات انگلیسی استفاده کردید، این صحیح نیست، چون شما یک مقاله فارسی برای خوانندگان فارسی زبان ارائه دادید و شاید فردی انگلیسی بلد نباشه، کسی هم که بلد باشه براش نامفهوم بزنه.
بازیکنها، بازیکن ها
من نیم فاصله رعایت نکردم چون انجمن باگ داره و نمی تونم نیم فاصله رو رعایت کنم.
در آخر بگم من کوچیک جنابعالی هم هستم و قصدم پیشرفت شما است. منو ببخشید اگه ایراد سخت گیرانه ای گرفتم و با پرروگری مشکلات رو ذکر کردم.
موفق باشید.
با این که در حدی نیستم ایراد بگیرم و شما خودتون استادین و خودم هنوز یک کارآموز هستم؛ ولی لازم کم و کسری های نقد رو بگم که مقاله ای بی نقص باشه.
از همون اول شروع می کنیم، تیتر رو بهتر بود به زبان فارسی می نوشتید و موضوعی دلچسب تر، چون برای عده ای نامفهوم می زنه.
دوم این که داخل نقد، از یک نوع فونت استفاده کنید
سوم این که به عنوان نمره ندادید و این کمی از ارزش های مقاله کم می کنه.
جاهایی رو می بینم از کلمات انگلیسی استفاده کردید، این صحیح نیست، چون شما یک مقاله فارسی برای خوانندگان فارسی زبان ارائه دادید و شاید فردی انگلیسی بلد نباشه، کسی هم که بلد باشه براش نامفهوم بزنه.
بازیکنها، بازیکن ها
من نیم فاصله رعایت نکردم چون انجمن باگ داره و نمی تونم نیم فاصله رو رعایت کنم.
در آخر بگم من کوچیک جنابعالی هم هستم و قصدم پیشرفت شما است. منو ببخشید اگه ایراد سخت گیرانه ای گرفتم و با پرروگری مشکلات رو ذکر کردم.
موفق باشید.
.gif)
![[تصویر: u2u6lkk2gtcs.gif]](http://s6.uplod.ir/i/00808/u2u6lkk2gtcs.gif)