04-23-2016, 10:18 PM
(04-23-2016, 07:33 PM)paprika نوشته است: سلام ! (اولا زود بگم کل سوالام مربوط به داستان بازی هست ! و کسی که میخواد براش اسپویل نشه نخونه ! )1_ بازی کلا داستان ناقصی داشت (کوجیما اینقدر مسخره بازی در اورد توی بازی که کونامی انداختش بیرون و بازی ناقص موند) اون مرحله تکراری یک جور تاکیید و یاد اوری بود ، اما چون بازی ناقص موند فایده ای نداشت.
خب
1- اولا بازی را تموم کردم ! داستان را نفهمیدم ! چرا آخر بازی همون اول بازی بود ؟
2- چرا از مرحله ی 31 به بعد تمام مراحل تکراری و اکسترا بود؟
3- مرحله 45 کوایت میره ! درصورتی که من تو سیو 100% که گرفته بودم یه زمانی بودش ! حتی خود شخصیتش هم میشدیم ولی حالا ندارمش !! فقط dd هست و اسبم !
4-کلا داستان بازی چی بود ؟(نفهمیدم آخه... مرحله اول همون مرحله پایان بود !!!! )
5- چطوری میتونم آزاد تو بازی بگردم ؟! (آخه فقط میشه مراحل اصلی را دوباره رفت ! که تا یه محدوده هست ! از محدوده خارج بشی مرحله را میبازی ! )
6-اپیزود 3 را به صورت تریلر کدوم مرحله نشون میده ؟! من ندیدم !
2_ همینه دیگه. البته مجبور هم نیستی رد کنی .
4_ داستان بازی این بود که همون اول بازی یک نفر رو تغییر قیافه میدن وجای باس می زارن و باس اصلی برای انجام نقشه هاش میره یک جای دیگه و شما نقش باس رو انجام میدین. (اگر یادت باشه اخر بازی grand ziro یک بمب که توی بدن زنه بود منفجر می شه و یکی از سرباز ها میاد جلوی شما می ایسته و سپر بلای انفجار میشه. همون اول بازی یک بیمار دیگه هم همراهت هست. اون بیگ باس اصلی بود)
5_ tab رو بزن. توی بخش سمت راستت یک گزینه هست که توش می تونی درخواست هیلیکپتر بدی. بهش بگو یک جایی فرود بیاد ، بعد سوارش شو. یکم صبر کن تا هیلیکپتر پرواز کنه بره. بعد یک landing zone برای فرود انتخواب کن و به گشت گذار به پرداز. که البته چیز خاصی هم جود نداره جز یک مپ با اندازه متوسط و خالی.
6_ساخته نشد.
Evil Always Find a Way
.
![[تصویر: lcrm3sb41tlrjlr98p.jpg]](http://www.up.nazicenter.com/images/lcrm3sb41tlrjlr98p.jpg)