امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Fu.cking Sand | نقد و بررسی بازی Prince of Persia The Forgotten Sands
(04-25-2016, 11:16 AM)Tomb Raider A نوشته است: درود
من نسخه های بازی رو بازی کردم.در نسخه آخر همیشه از این که دشمنا دارن پارسی حرف میزنن بدم میومد.این کارشون خوب نبود
من با این سری زندگی کردم به یوبی و راک استار احترام شدید میزارم
درود بر شما
تا جایی که یادمه توی تمامی نسخه ها از زبان پارسی استفاده می کردند. توی این آخری هم شخصیت خوب به زبان پارسی صحبت می کرد که راضیه بود و هم شخصیت بد یه جورایی تعادل توی بازی بوده و فکر می کنم چون این دو جن مال زمان های خیلی قدیم بودند فقط می تونستند پارسی صحبت کنند.( البته اگه اون دموی اول کار بازی رو حساب نکنیم)

(04-23-2016, 12:24 AM)B.Wayne نوشته است: به به مجید جان بالاخره مقاله موردانتظار رو منتشر کردی S0 (2) 
خیلی خوب بود و اینجا باید باید یه کف قشنگ برات زد S0 (62) 
اما مجید جان اینارو که میگم، به حساب همین چیزایی که توی این دوره نویسندگیم یاد گرفتم بزار وگرنه من هم در اون حدی نیستم که بخوام بگم اینجاش بده اونجاش خوب و کلی میگم اینارو...
سعی کن به جای فعل هست از است استفاده کنی چون، داری کتابی صحبت می‌کنی و یه دفعه لحنتو به کوچه‌بازاری تغییر میدی.
نکته بعدی هم:
نجات پیوند خانوادگی با این که از قبل گسسته بود یا نجات سرزمین و مردمانش به عنوان یک رهبر.
بهتره همیشه آخر جملاتت از فعل استفاده کنی، مگر شرایط خاص که این شرایط اینجا نبود و باید از فعل استفاده می کردی.
اما در کل مقاله ت خیلی خوب بود و به قول دوستان فرهیخته مون
بسی لذت بردیم... S0 (2) 
احسنت S0 (62)
سلام علیرضا عزیز
بله دیگه پس از سال های مدید منتشر شد.
در مورد فعل است و هست چیزی که من از مطالب دوران آکادمی خوندم که آقایان استادی و صفری در تاپیک های آموزشی اعلام کردند این بود که به جای فعل "می‌باشد" از فعال های ذکر شده استفاده کنیم و جایی هم ندیدم که فعل "هست" رو کوچه بازاری تلقی کنند. با این حال من یه تحقیقات ریز در این مورد انجام میدم و خبر رو به سمع و نظر دوستان میرسونم.

در مورد فعل هم که فعلا نابلد راهیم و باید کار کنیم.
ممنون ازت بابت مشکلاتی که بهم گفتی امیدوارم اگه در آینده شاید دوباره چیزی نوشتم این نکات رو هم رعایت کنم. S0 (74)
[تصویر:  bazb_thevideogamegallery_29143_1200x1697.jpg]
پاسخ

پیام‌های داخل این موضوع
RE: Fu.cking Sand | نقد و بررسی بازی Prince of Persia The Forgotten Sands - توسط مجیدنصر - 04-25-2016, 08:39 PM

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  نقد و بررسی بازی مافیا officialamir 1 1,979 05-10-2023, 04:01 PM
آخرین ارسال: برنا زرین
  بررسی بازی The Quarry : فیلم خوب، بازی معمولی علی امینی 0 1,094 06-14-2022, 03:46 PM
آخرین ارسال: علی امینی
  بررسی بازی Lego Star Wars: The Skywalker Saga ساسان گیمر 0 1,115 04-18-2022, 11:40 AM
آخرین ارسال: ساسان گیمر
  زنگ ورزش | نقد و بررسی FIFA 14 White Fang 23 8,522 02-28-2022, 03:36 PM
آخرین ارسال: alireza663
  نقد و بررسی گوشی سامسونگ a51 pishrotech 0 1,270 10-20-2021, 07:48 PM
آخرین ارسال: pishrotech

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان