امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ترس در مغز استخوان/ برترین عناوین ترسناک که باید تجربه کنید
(04-24-2016, 09:03 PM)EXECUTIONER نوشته است: S0 (2)
اون ترس همون اولشه که نمی دونی چی بود پرید جلوت ولی بعد خندت میگیره!
من خودم وقتی بازی ترسناک بازی می کنم قلبم میوفته تو شرتم ولی بعدش غش غش غش می خندم! S0 (43)
نمی خواد بگید دیونم خودم می دونم Wall
ممنون بابت مقاله!

ممنون از شما امیر حسین جان. خنده رو خوب اومدی!!!!

(04-24-2016, 09:43 PM)A.R.A.$.H نوشته است: توی لیست هایی که مربوط به بازی های ترسناک هستند، همیشه با عناوین امثال Amnesia مثل Oulast ، Alien:Isolation و ... مخالفم. با اینکه Oulast رو دانلود کردم و آمادست ولی رقبتی ندارم برسم سمتش. به خاطر ترسیدن البته نیست چون امثالش رو بازی کردم  S0 (2) ولی نمیبینم جذابیتی برام داشته باشه.
الگوی همیشگی من توی بازی های ترسناک فقط Silent Hill 2 هستش. اینکه یک بازی انواع اسلحه از اره برقی گرفته تا 3 نوع سلاح گرم رو بهتون بده و باز هم جرات قدم زدن رو نداشته باشید ترس واقعی هستش نه اینکه یه چیزی مثل Slender کور باشی با یه ذره نور چراغ غوه یا توی Oulast هر چی که میبینی الفرار و قایم باشک تازه اونم طرف پیدات کنه و دوباره در برو به عقب تر S0 (43) Slender هم همینه. اولش واقعا جذاب شروع میشه بعد یه ذره که میرید جلو و دو تا کاغذ پیدا می کنید، اعصاب خوردی شروع میشه که آخه لاکردار بذار یه چیزی رو ببینم حداقل بعد بترسون  S0 (2) اینطوری فقط بازی یک طرفه تحت فشار میزاره که هی بترس بترس. نمیزاره هضم کنی. Alien:Isolation هم که هیچی. مکانیزم های کلیشه ای و برخورد در حد ثانیه با دشمن! اصلا حسابش نمیکنم  S0 (2)
این مدل بازی ها به نظرم سریعا ترسشون میفته و بیشتر میشند اعصاب خوردی. هی پیشروی می کنی، هی چیزی میفته جلوت، فرار کن یا بمیر بعد دوباره از اول. هی فرار ... فرار ... فرار.
 Silent Hill 2 حالا چیکار میکنه؟ میگه دشمن سر راحت سبز میشه؟ بیا انواع اسلحه. محیط تاریکه؟ بیا چراغ غوه با نور مناسب. می خوای چندتا شخصیت ببینی و داستان برات قابل لمس تر باشه تا اینکه همش کاغذ بخونی یا شخصیت لال داشته باشی؟ Silent Hill اصلا کم نداره توی پس زمینه و شخصیت زنده توی هر بازی. با این حال ... ببینید چه کارگردانی داره این بازی که باز هم به دفعات پیش میاد جرات قدم برداشتن نداشته باشید یا تپش قلب تنهاتون نذاره!
حتی Silent Hill رو هم بگید شاهکار بوده و تکرار نمیشه از این حرفا ... Dead Space رو دیگه چی میگید آخه  S0 (2) از اول تا آخر بازی در حال لذت بردن از سلاح های فوق العاده مخوف و ارتقا زره هستید اما باز هم ازش به عنوان یکی از بهترین ها یاد میشه چون ترسش عالیه.
تشکر ویژه هم از سعید جان بابت مقاله  113 خسته نباشی.

درود بر ارش خان عزیز و گل. 
ارش جان در مورد ترس در بازی هایی که اسلحه داری قبلا هم گفتم و باز هم میگم که واقعا هنر سازنده اونه که با شات گان توی دستت باز هم 3 متر از جا بپری. مثل وقتی که نمسیس یه دفعه می اومد تو حتی ار پی جی هم که داشتی بازم سکته می کردی. دراین مورد که گفتی کاملا موافقم باهات.
اما اگر که بنا بر این باشه که فقط عناوین اینجوری رو بذاریم توی لیست کلا فقط میشه سایلنت هیل و اویل و دد اسپیس و اول ویتین. درسته که عناوینی که بازیباز رو بی دفاع می ذارن شاید لذتش کمتر از عناوینی مثل دد اسپیس باشه ولی باید قبول کرد استرسش بیشتره و وحشتناکتره. شما که الان اوت لست رو گرفتی حتما تجربه کن مطمئنم که هم خوشت خواهد اومد و هم کلی می ترسی و کیف می کنی. 
ارش جان اگر نسخه اول Amnesia رو بازی کنی با معنای ترس توی این چند سال اخیر اشنا مییشی. خدا شاهده که با برادرم دو نفری بازی می کردیم جرات نداشتیم بریم جلو و مثل .... می ترسیدیم از بس که وحشتناک بود این بازی لعنتی. واقعا خوش ساخت بود.
خیلی از نظرت مممنونم ارش عزیز.

(04-24-2016, 09:44 PM)BadBoy4Ever نوشته است: امنژیا ترسناک ترین بازی تاریخ صنعت گیم

با رتبه یک موافق نیستم راستش آقا سعید این ژانر تازه باب شده زیادی تحریف داره و خوب اگه بخوایم اینجوری حساب کنیم هر بازی ترسناکی رو واقعیت مجازی میتونی آدمو تا مرض سکته ببره و عنوان مهم نیست و هر بازی ای میتونه این کارو بکنه ولی امنژیا یه چیز دیگست لامصب 
Five Nights at Freddy هم میتونست افتخاری تو لیست باشه

مقاله طبق معمول عالیه  S0 (62)

در مورد امنژا باهات موافقم که جزو یکی دوتای اول تاریخه. این بازی عجیب غریب ترسناک بو.د و واقعا تن و بدن ادم رو می لرزوند.
در مورد رتبه یک میشه از دیدی که شما نگاه کردی نگاه کرد و حرفت هم درسته ولی اگر از این جهت نگاه کنی که هدف بازی ترسناک ترسوندن و هر بازی بیشتر بترسونه یعنی ترسناک تره. قطعا عناوین ترسناک واقعیت مجازی از هر اویل و سایلنت هیل و امنژایی ترسناک ترن چون خودت هستی و اتفاقات برای خودت می افته که این حس خیلی وحشتناک تره.
من والا فایو نایت رو بازی نکردم که بدونم چجوریه.
خیلی از نظرت متشکرم. لطف داری.

(04-26-2016, 12:58 AM)mohamad edzio نوشته است: دست مریضاد.یه مقاله از یکی دیگه قشنگ تره و استادانه تره داداش هرمندم.کیف میکنم با این مقاله های زیبات. S0 (62) S0 (2)

والا منم عاشق این سبکم.ولی اگه بازی ژانرش وحشت باشه ولی نتونه ادمو بترسونه ویشه مضخرف.نمونشم میشه از اویل نسل هشتی نام برد که درسته هیچی از گرافیک و گیم پلی هم حالا میگیم کم نداشتن ولی ترس که دلیل موفقیت این عنوان بود درشون دیده نمیشد!

حیف من نتونستم بیشتر این عناوینی که گفتی رو بازی کنم. Wall
dead speas رو هم 2 رو بازی کردم که فوق العاده بود.بر عکس 3 که نتونست مثل 1 و 2 ادمو بترسونه!یادمه داشتم تو یه سردخونه با احتیاط میرفتم که یهو حالت فلش بک یا همچین چیزی شد بازی و تمام مرده ها های یخ زده تو یه ان به زامبی تبدیل شدن و دوباره به حالت اول همون حالت اول دراومد.اون جا بود که کرک و پرم ریخت S0 (5)

اویل 2 رو هم خوب انتخاب کردی.تو اون هم یه جا بود یادمه یه دری رو با خیال راحت باز کردم برم تو در که باز کردم(یه صحنه چند ثانیه که نشون میده داری میری تو در)یهو یه گله زامبی اومد سمتم و تا اومدم به خودم بیام یه لقمه چپم کردن.

ولی من اگه بخوام تو سایلنت هیل ها یکی رو انتخاب کنم یکش رو انتخاب میکنم.2 رو هم بازی کردم ولی مثله 1 برام نشد.
بازم دمت گرم بازم با مقاله هات مارو خوش حال اقا سعید گل. S0 (29)
امضاتم جالبه خوب توجیهی کردی. S0 (45)
یه دو نه باشی 113

سلام و درود به یکی از قدیمی ترین دوستای عزیزم محمدرضای عزیز. ارادتمندم. شما همیشه از قدیم تا به امروز و توی این چند سال اشناییمون به من لطف داشتی محمدرضا جان و همیشه حمایت کردی من رو که از این بابت سپایگزارم ازت.
در مورد بازی هایی که گفتی کالا باهات موافقم. ببین چقدر جالبه که هنوز صحنه های بازی چندین سال پیش رو توی ذهن داری و این یعنی تاثیرگذاری بازی در حالی که الان بازی که دیروز بازی کردی رو هم یادت میره ولی اویل.......... همین نشون دهنده قدرت یه بازیه که صحنه به صحنه ش یادت بمونه.
سایلنت هیل ها انتخابش برای من خیلی سخت بود. من تمام نسخه های قدیمی ش رو واقعا عاشقشونم و لذت بردم ازشون مخصوصا The Room که شاهکاری بود برای خودش.
باز هم تشکر ازت محمدرضا جان. امیدوارم بیشتر حضور داشته باشی اینجا.
[تصویر:  iya6_thumb-1920-546659.jpg]
پاسخ

پیام‌های داخل این موضوع
RE: ترس در مغز استخوان/ برترین عناوین ترسناک که باید تجربه کنید - توسط saeed aghababaee - 04-26-2016, 01:37 AM

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  [مقاله] قاب‌های مینیمال | برترین بازی‌های اندروید و iOS (قسمت اول) White Beard 0 1,629 08-24-2019, 11:03 PM
آخرین ارسال: White Beard
  بازی محبوب خودتان را نقدنویسی کنید و به آن نمره دهید. White Beard 0 1,355 12-31-2018, 03:57 AM
آخرین ارسال: White Beard
  آخرالزمان را از نوع ماشینی تجربه کنید | پیشنمایش عنوان Horizon: Zero Dawn Maziyar Hemmati 3 2,698 08-29-2016, 02:22 PM
آخرین ارسال: Marcus Holloway
  بررسی P.T دموی ترسناک Silent Hill - قسمت اول Rise of Duty 2 2,659 08-15-2016, 10:49 AM
آخرین ارسال: Rise of Duty
  FIA را در ویدئو گیم تجربه کنید| پیش نمایش Gran Turismo Sport Marshall Bruce Mathers 5 2,651 08-02-2016, 04:16 PM
آخرین ارسال: Amir Hidden

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان