04-26-2016, 07:36 PM
سلام بر آقا مجید عزیز
بعد از عمری بلاخره وقت کردم به انجمن سر بزنم و موفق شدم که مقاله ی آقا مجید رو مطالعه کنم. به هرحال تو این مدتی که سرم تو کیف و کتابها بود مقالات زیادی رو از دست دادم اما وقتی اسم «محید نصر» روی نویسندهی مطلب درج شده باشه، اینجاست که دیگه نمیشه اون پست رو نادیده گرفت! بگذریم... الحق و والانصاف مقالهی خوبی بود و برعکس خیلی از دوستان که پیش از این نظرشون رو اعلام کردن، بنده با تیترها و محتوای مقاله خیلی حال کردم. در مورد نگارش هم مشکلاتی وجود داره، اما به عنوان دومین مقاله (البته فکر می کنم دومین مقالتون باشه!) بسیار بسیار عالی کار شده بود (به طور خودجوش از همین الان نیم فاصله دیگه کار نمیکنه مسئولین رسیدگی کنین. بعد از عمری اومدیم نظر بدیما...)
بعد از عمری بلاخره وقت کردم به انجمن سر بزنم و موفق شدم که مقاله ی آقا مجید رو مطالعه کنم. به هرحال تو این مدتی که سرم تو کیف و کتابها بود مقالات زیادی رو از دست دادم اما وقتی اسم «محید نصر» روی نویسندهی مطلب درج شده باشه، اینجاست که دیگه نمیشه اون پست رو نادیده گرفت! بگذریم... الحق و والانصاف مقالهی خوبی بود و برعکس خیلی از دوستان که پیش از این نظرشون رو اعلام کردن، بنده با تیترها و محتوای مقاله خیلی حال کردم. در مورد نگارش هم مشکلاتی وجود داره، اما به عنوان دومین مقاله (البته فکر می کنم دومین مقالتون باشه!) بسیار بسیار عالی کار شده بود (به طور خودجوش از همین الان نیم فاصله دیگه کار نمیکنه مسئولین رسیدگی کنین. بعد از عمری اومدیم نظر بدیما...)
در مورد نگارش صحبت نمی کنم چون قبل از این دوستان حسابی به این موضوع پرداختن و تکرارش کار درستی نیست. اما در مورد خود بازی باید بگم که اصلا راضی کننده نبود! یادمه اون زمانی که این بازی منتشر شد به شدت هایپ شده بودم و خیلی امیدوار بودم که چهارمین قسمت (فکر کنم چهارمی بود!) از فرانچایزی که عاشقش بودم عالی از آب در بیاد، اما نه تنها راضیم نکرد بلکه به معنای واقعی افتضاح بود! استاد گندزدن (یوبی سافت!) اینبار هم شاهکار هاشو خراب کرد و با یک عنوان افتضاح به کار فرانچایز PoP خاتمه داد. به شخصه (نظر شخصیم) بهترین قسمت از فرانچایز PoP نسخه ی سوم از سه گانه ی بازی بود که هیچ وقت مراحل و سیستم مبارزاتش یادم نمیره. به هرحال شاید توی مقاله هم یکمی در مورد داستان و سایر محتویات بازی اغراق شده باشه اما درکل مقاله ی خوبی بود و خاطراتمون رو زنده کرد. بازهم از جناب مجید نصر بابت این مقاله ی خوب و استاندارد تشکر می کنم. امیدوارم موفق و سربلند باشید...
یا حق...
یا حق...