05-01-2016, 05:55 PM
«سلامتی اون روزی که گیمفا بالادست نداشت تو مقالات و بهخصوص بررسیها ... »
خدمت تکتکِ بچههای زحمتکش تیم گیمفا سلام و خسته نباشید عرض میکنم امیدوارم همهتون خسته نباشید؛ امروز اتفاقی گذرم به صفحه اصلی سایت خورد و بعد از دارک سولز، اومدم یه بررسی از گیمفا بخونم؛ به امید اینکه میتونم مثل قدیما روی بررسیها حساب کنم و لذت ببرم ...
متاسفانه مدتیه گیمفا و مسئولین توی غربال کردن افراد متخصص یهخورده ضعف داره. من نمیدونم آیا کسی مقالات نویسندهها رو بررسی نمیکنه؟ آیا وقتی ویراستار بررسی ترکمانیا رو خونده، به نویسنده گیر نداده؟ واقعا من نمیتونم عملا درک کنم که تو چنین سایتی، مقالهای با اون محتویات منتشر بشه. چه خبره آخه ...
من فقط نیستم، خیلیها بهشون برخورده با این بررسی؛ گزیدهای از کامنتای کاربرای محترم سایت رو گردآوری کردم که همه ببینن:
من در عجبم که آیا کسی از مسوولین این کامنتارو بررسی نمیکنه؟! آیا ویراستار این مقالات اونقدر قدرت پیشبینی بالایی نداره که با انتشار چنین مقاله کوبندهای، سیل کاربران شاکیِ از راه برسن؟
و در نهایت یکی از جوابهای منتقد بازی:
توهین؟ اینجوریه رسمش؟
در کل خیلی دوست دارم (و مطمئنم خیلیهای دیگه هم دوست دارن) که جواب مسوولین و منتقد رو ببینم؛ ببینم آیا این همون گیمفای چند ساله پیشه؟ چرا آخه ...
خودمم یه کامنت دادم که امیدوارم تایید بشه و منتقد جوابمو به صورت منطقی بده و قانعم کنه؛ فقط خداکنه پاک نشه ...
امیدوارم با چنین پستایی تو این تاپیک اونطور که لایقشه برخورد کنین؛ امیدوارم جوابگو باشین و بیمورد این پست رو پاک نکنین ... فقط امیدوارم ...