05-04-2016, 10:41 PM
(آخرین ویرایش: 05-04-2016, 10:54 PM، توسط mohammadm77.)
من خودم هم پی سی و هم پلی4 دارم
بنظرم کنسول واسه بازی بهتره با این که این روز ها قیمت های بازی بالا رفته اما دیتا ها دیگه کم کم دارن زیاد میشن(دیروز رفتم مغازه اصلا گفت دیگه سیدی نمیاره فقط دیتا:|) پی سی هم مدوام قطعات جدید و ...... واسه بازی هم باید لپ تاب یا کیس گیمینگ بخرین درسته رو یه لپ تاب معمولی هم میشه ولی لپ تاب رو قشنگ نابود میکنه مثلا لپ تاب خودم هاردش سوخت!پی سی گیمنگ همه که کمتر6میلیون نیست(اگر بخواید راحت و بدون مشکل بازی اجرا بشه) در کل بهتره کنسول بگیرید و از پی سی واسه کار هاتون استفاده کنید
البته اون قیمت که گفتم بهترین سیستم موجوده که واقعا حرف نداره اگر بتونید بگیرید
اونایی که میگن هر بازی200 قیمت همیشه200نیست الان بازی داینگ لایت مثلا اکبندش شده120!!!فال اوت 4 شده110 تازه اکبندش و کار کرده هاش کمتر هم گیر میاد یا میتونید کرایه کنید قسمت انلاین پلی استیشن فقط متاسفانه پولیه
بعضی بازی ها هم واسه پی سی دیرتر میان مثلا من قبل خرید پلی4 منتظر اویل رولشن2 واس پی سی بودم یعنی از انتظار مردم تا اومد!!!ولی واس کنسول ها همون هفته اول اومد!!
البته اون قیمت که گفتم بهترین سیستم موجوده که واقعا حرف نداره اگر بتونید بگیرید
اونایی که میگن هر بازی200 قیمت همیشه200نیست الان بازی داینگ لایت مثلا اکبندش شده120!!!فال اوت 4 شده110 تازه اکبندش و کار کرده هاش کمتر هم گیر میاد یا میتونید کرایه کنید قسمت انلاین پلی استیشن فقط متاسفانه پولیه
بعضی بازی ها هم واسه پی سی دیرتر میان مثلا من قبل خرید پلی4 منتظر اویل رولشن2 واس پی سی بودم یعنی از انتظار مردم تا اومد!!!ولی واس کنسول ها همون هفته اول اومد!!
![[تصویر: dy7xw81iepv72yvfus0n.jpg]](http://*****/images/dy7xw81iepv72yvfus0n.jpg)