11-16-2012, 02:34 PM
(11-15-2012, 09:46 PM)نیما نوشته است: سلام من در خود بازی مشکل دارم.مشکل من وقتی است که در بازی جاهایی است که دوربین دارند و تعدادی ادم نیزدرانجا هستند و وقتی که ادم ها را میکشی باید با گوشیت دوربین رافعال کنی و من نمیدونم چه جوری رمز رابا گوشیم پیدا کنم لطفا کمکم کنید.
شما اول چهار عدد رو شانسی بزن , اعدادی که قرمز می شند یعنی اصلا تو رمز نیستند و اعدادی که نارنجی می شن یعنی توی رمز هستند ولی شما باید جاشون رو تغییر بدی .
مثلا :
1234 خب 1 و 2 و 4 قرمزند یعنی دیگه نباید اون ها رو بزنی . 3 درسته ولی جاش رو باید تغییر بدی .
3567 خوب اینجا یه رمز رو بدرستی پیدا کردی مثلا (سبز شده) ولی بازهم می بینی اعداد 5 و 3 جاشون غلطه .
5387 با تغییر جای اعداد زرد و همچنین آزمودن اعداد جدید کم کم اعداد رمز سرجاشون به درستی قرار می گیرند . اینجا فقط یه عدد مونده.
5397 خب دیگه اینجا فقط دوتا عدد می مونه که انتخاب نکردی 0 و 9 . پس یکی از اون ها رو شانسی بزار احتمالا درست در میاد .

خلاصه مطلب اینه که باید از روش آزمون و خطا استفاد کنی و همچنین از اطلاعاتی که رنگ ها بهت می دن بهره ببری .
آینده در انحصار کنسول های دستی است !
![[تصویر: s0%20%2869%29.gif]](https://forum.gamefa.com/images/smi/s0%20%2869%29.gif)