امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ناامید و شکسته! | توضیح و بررسی داستان انیمه Boku Dake Ga Inai Machi
با سلام به خدمت دوست خوبمون!
نقد فوق العادهای بود، همه چیش درست و به جا بود.
تنها ایرادی که میشه ازش گرفت اشتباه تایپی هست که توی متنتون وجود داره :

نقل‌قول: و او هیچ وقت یک درست کریسمس نداشته است. S0 (2)

از بعضی از جملات این مقاله هم واقعا خوشم اومد و توی اینده استفاده خواهم کرد ازشون مثل :

نقل‌قول: وقتی بزرگ‌تر شدم، به قدری که بتونم هرجا دلم خواست تنهایی برم، دلم می‌خواد برم یه جای خیلی خیلی دور. دلم می‌خواد برم به یه جزیره خیلی دور. دلم می‌خواد برم به جزیره‌ای که توش هیچ آدمی نباشه. دلم می‌خواد برم به جزیره‌ای که توش نه دردی وجود داشته باشه و نه ناراحتی، نه بزرگتری داشته باشه، نه بچه‌ای، نه همکلاسی، نه معلمی و نه حتی مامانم. تو اون جزیره، هر وقت دلم خواست از درختا بالا برم، هر وقت دلم خواست شنا کنم و هر وقت دلم خواست بخوابم. تو اون جزیره، به شهری که ترکش کردم فکر می‌کنم. بچه‌ها می‌رن مدرسه بدون این که چیزی تغییری کرده باشه. بزرگترا می‌رن سرکارشون بدون این که چیزی تغییری کرده باشه. مامانم بدون این که چیزی تغییری کرده باشه، غذاشو می‌خوره. وقتی به شهری بدون من فکر می‌کنم، حس آزادی بهم دست می‌ده. دلم می‌خواد برم اون دور دورا 

عالی بود! واقعا تبریک میگم بهتون! یکی از بهترین مقاله هایی بود که خوندم.
موفق و پایدار باشید  S0 (62) S0 (29)
پاسخ

پیام‌های داخل این موضوع
RE: ناامید و شکسته! | توضیح و بررسی داستان انیمه Boku Dake Ga Inai Machi - توسط Maziyar Hemmati - 05-08-2016, 09:11 PM

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  لیست انیمه های برتر جهان mohadeseesmaeeli 10 3,715 08-03-2022, 07:08 PM
آخرین ارسال: javad0765
  تاپیک معرفی انیمه و انیمیشن You Never Win 45 19,735 12-16-2021, 10:06 AM
آخرین ارسال: mostafaemami
  تصویر کاراکتر مورد علاقۀ شما در انیمه‌ها[پست اول خوانده شود] White Beard 13 5,987 09-25-2021, 04:19 PM
آخرین ارسال: abzarone
  اسم اون انیمه که پسره کارمند فروش کرکره برقی بود رو می‌دونید؟ hvonisenbourne 0 2,305 09-06-2021, 05:12 PM
آخرین ارسال: hvonisenbourne
  دانلود انیمه Vampire Knight فصل اول و دوم Lamar Davis 7 18,724 02-28-2021, 01:01 AM
آخرین ارسال: Deli

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان