امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
دردسر همیشگی، لاراکرافت | نقد و بررسی عنوان Rise Of Tomb Rider
(05-12-2016, 11:38 AM)You Never Win نوشته است: درود بر برادر مازیار! نقد خیلی خوبی هست! خسته نباشید!
برای اولین کارت واقعاً فوق العاده است ولی مشکلاتی داره که بازم جای چشم پوشی هست چون اولین نقدته!
بهترین نکته مقاله استفاده از فونت پیش فرض انجمن هست! بر خلاف بیشتر نقد های جدید که دوستان می نویسن و از فونت های غیر پیش فرض استفاده می کنن! این فونت واقعاً به زیبایی مقاله اضافه می کنه!
یکی از ایرادات نوشتن زیر تصویر هست! نیازی نیست خط و اینا بزاری! فقط سایز فونت رو کوچیک تر کن و بنویس! این خط ها از زیبایی مقاله کم می کنه و یکی از بهترین نکات یه مقاله که باعث جذب خواننده می شه مرتب بودن و زیباییش هست!
دومین ایراد کم بودن مقاله هست! البته اگر به همه نکات می پرداختی به صورت کامل و باز هم مقاله کم می بود ایراد خاصی نبود! ولی متاسفانه به برخی نکات پرداخته نشده! که البته برای اولین نقد قابل چشم پوشی هست.
عکس های طراحی شده هم خیلی عالی هست خسته نباشی!
مشکلات نگارشی مقاله هم در حد بسیار کم بود! برای اولین نقدت واقعاً عالی هست!
امیدوارم از بنده ناراحت نشده باشی! فقط نکاتی رو که به نظرم برای پیشرفتت لازم بود ذکر کردم وگرنه ما خودمون در حدی نیستیم که از بقیه ایراد بگیریم.
ممنون و موفق باشی.

سلام بر استاد انیمه YNW  S0 (2)!
با تشکر از شما به خاطر نظر و نکاتی که گفتید. بله درسته بنده همه معتقد هستم که باید از فونت پیشفرض استفاده بشه و همیشه این رو در مقاله ها گوشزد میکنم. در رابطه با اون دو خط زیر عکس هاهم چشم از مقاله های بعدی دیگه توش بکار نمیبرمشون. بحث دیگر هم کوتاهی مقاله هست. بنده تا وسط مقاله رفتم و بعد دیدم بعضی چیزارو جا انداختم و ترسیدم که اگه درست کنم چینشش بهم بخوره ولی تا حداکثر درستش کردم.
شما استاد مایی - بازم ممنون  S0 (29)
پاسخ

پیام‌های داخل این موضوع
RE: دردسر همیشگی، لاراکرافت | نقد و بررسی عنوان Rise Of Tomb Rider - توسط Maziyar Hemmati - 05-12-2016, 11:46 AM

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  نقد و بررسی بازی مافیا officialamir 1 1,979 05-10-2023, 04:01 PM
آخرین ارسال: برنا زرین
  بررسی بازی The Quarry : فیلم خوب، بازی معمولی علی امینی 0 1,094 06-14-2022, 03:46 PM
آخرین ارسال: علی امینی
  بررسی بازی Lego Star Wars: The Skywalker Saga ساسان گیمر 0 1,117 04-18-2022, 11:40 AM
آخرین ارسال: ساسان گیمر
  زنگ ورزش | نقد و بررسی FIFA 14 White Fang 23 8,522 02-28-2022, 03:36 PM
آخرین ارسال: alireza663
  نقد و بررسی گوشی سامسونگ a51 pishrotech 0 1,270 10-20-2021, 07:48 PM
آخرین ارسال: pishrotech

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان