امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
امتیازات Doom منتشر شدند| بروز رسانی
(05-16-2016, 08:48 PM)You Never Win نوشته است:
(05-16-2016, 08:42 PM)Geralt-Of-Rivia نوشته است:
(05-16-2016, 07:37 PM)You Never Win نوشته است: متاش اصلاً خوب نشد! حداقل انتظار متای 80 رو داشتم!
مثل این که بخش مولتی اصلاً نمی بود بهتر بود! انگار خیلی جالب نیست! این سری می تونست داستان خیلی جالبی داشته باشه ولی سازنده ترجیح داده بدون داستان بمونه! تمرکز روی گیم پلی بدون داستان خوب همین می شه! البته این انگار گیم پلیش هم خیلی خوب نیست! شوتر جالبیه ولی بهتر می بود به جای کار روی بخشی مثل مولتی پلیر که واقعاً در عنوانی مثل این نمی گنجه روی یه داستان خوب کار می کردن!

سامرند جان. فکر. کنم اشتباه میکنی
بازی داستان هم داره و از این لحاظ زیاد فقیر هم نیست اون‌طوری که خوندم
یکی از مشکلاتش مثلا پلتفرمینگ بده که اول شخصی زیاد جالب از اب در نیومده '
متای ۷۶ هم زیاد بد نی
فقط بازی سلیقه ایه
بعضی ها باهاش زندگی میکنن و بعضی ها پنجاه میدن
مثلا من خیلی باهاش حال میکنم و با نسخه های قدیمی هم زندگی کردم

والا من خودم نسخه های قدیمی رو بازی کردم! داستان آنچنانی نداشتن! از نظر داستان خیلی ضعیف بودن! بر طبق اون گفتم که این نسخه هم انگار داستانش خیلی عالی نیست! در ضمن نکته خاصی در مورد داستان در تریلر ها و صحبت های سازنده هاش ذکر نشده! در حالی که بازی هایی که داستان خوبی دارن یا حداقل یه داستان به دردبخور حتماً تریلر داستانی هم دارن! ولی این فقط گیم پلی داره!

شاید بازی داستان آنچنانی نداشته باشه (که اصلا برای همچینب بازیی مهم نیست) ولی از اون طرف توی بخش سینگل، یک گیم‌پلی سریع و خشن داریم که توی این چندساله فقط چندتا بازی همتای این داشتیم. همین موضوع باعث شده دووم، دووم باشه!
مهم ترین بخشی که به بازی ضربه زده، بخش مولتی پلیر هستش که سعی کرده مثل بازیهای مدرن باشه، یک شوتر با سرعت متوسط و با لول دیزاین ضعیف که هرچی بیشتر قسمت مولتی پلیر بازی رو ضعیف نشون میده. حتی این موضوع رو توی بتای بازی هم میشد دید که خیلی ها نگران بخش سینگل بازی بودند که خوشبختانه خوب کار شده. کافیه نقدهای سایت ها و استیم رو بخونید تا متوجه بشید
That was just a dream

پاسخ

پیام‌های داخل این موضوع
RE: اولین امتیازات Doom| از اثری کلاسیک خبری نیست! - توسط ERFAN RP - 05-16-2016, 08:59 PM

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  نمرات عنوان The Legend of Zelda: Breath of the Wild منتشر شد Station 0 2,236 03-02-2017, 06:07 PM
آخرین ارسال: Station
  نمرات عنوان NieR Automata منتشر شد Station 0 1,640 03-02-2017, 06:04 PM
  نمرات Halo Wars 2 منتشر شد Station 0 1,757 02-16-2017, 03:14 PM
  Sniper Elite 4| امتیازات Station 0 2,137 02-13-2017, 07:21 PM
  لیست نمرات بازی Nioh منتشر شد Station 1 2,449 02-03-2017, 02:32 AM
آخرین ارسال: Morgoth

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان