امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
بازی با زندگی | نقد و بررسی عنوان The Sims 4
(05-21-2016, 10:44 PM)white.wolf نوشته است: ممنون بابت نقد خسته نباشید sims 4 به جز اون 2 تا پک بالا که بهش اشاره کردید 3 یا 4 پک دیگه هم داره که بهش اشاره نکردید به اسم های  cool kitchen stuff - luxery stuff-spa day و out door که واقعا عالی هستن و هر کسی این هارو نصب کرده باش واقعا ضرر کرده 
احساسات هم تو بازی واقعا نقش مهمی داره مثلا اگه سیمز شما احساساتش روی very sad باشه تا چند روز سیمز شما دائم در حال گریه کردن هستش و همیشه از کار های شاد پرهیز میکنه حتی ممکنه این وضع باعث مردن سیمز شما بشه توانایی ها و سرگرمی ها هم تو بازی کم نیستند مثلا اگه سیمز توی محارت نوازندگی به لول 10 برسه میتونه واسه خودش یک شغل جدید ایجاد کنه و در مهمونی ا بره نوازندگی کنه وپول بگیره و یا اگه توی مهارت نقاشی به لول 10 برسه میتونه نقاشی های خیلی قشنگه بکشه و با قیمت خیل زیاد بفروشه یک نکته خیلی خوبی که سیمز 4 داشت که بقیه سیمز ها نداشتن روابط تو بازی بود خیلی طبیعی تر  بود (نظر شخصی ) در کل شاید سیمز از نگاه خیلی ها یه بازی بی محتوا و بچه گانه به نظر بیاد ولی کاملا این افراد اشتباه میکنن وقتی کامل این بازی رو یاد بگیرن میفهمن سیمز خیلی حرف ها برای گفتن داره... خود منم چند ساله دارم سیمز بازی میکنم و خیلی حرفه ای هستم تو این بازی میتونم با جرعت بگم تو کل جهان من جزو 100 نفر اول هستم که طرفدار سیمزه چیز خاصی یا حرفه خاصی تو سیمز نیست که من بلد نباشم و بیشنهاد میکنم که کسایی که سیمز رو تجربه نکردن درست حتما تجربه کنن چون واقعا بازی خیلی خوبی هستش و واقعا حقش هست که جزو پر روش ترین بازی های pc باشه .

سلام و درود فراوان 
بنده فقط به expansion packs های این عنوان نگاهی داشتم و اگر میخواستم هم به گیم پک و هم به آپدیت های بازی اشاره ای داشته باشم بقیه پک هارو هم باید نام می‌بردم  113
پاسخ

پیام‌های داخل این موضوع
RE: بازی با زندگی | نقد و بررسی عنوان The Sims 4 - توسط Maziyar Hemmati - 05-22-2016, 12:10 AM

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  نقد و بررسی بازی مافیا officialamir 1 2,076 05-10-2023, 04:01 PM
آخرین ارسال: برنا زرین
  بررسی بازی The Quarry : فیلم خوب، بازی معمولی علی امینی 0 1,171 06-14-2022, 03:46 PM
آخرین ارسال: علی امینی
  بررسی بازی Lego Star Wars: The Skywalker Saga ساسان گیمر 0 1,193 04-18-2022, 11:40 AM
آخرین ارسال: ساسان گیمر
  زنگ ورزش | نقد و بررسی FIFA 14 White Fang 23 8,811 02-28-2022, 03:36 PM
آخرین ارسال: alireza663
  نقد و بررسی گوشی سامسونگ a51 pishrotech 0 1,348 10-20-2021, 07:48 PM
آخرین ارسال: pishrotech

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان