05-22-2016, 12:22 AM
(05-22-2016, 12:12 AM)The Breaker نوشته است: با درود خدمت مازیار گل
راستش اولش نمی خواستم نظر خاصی بدم یا با دادن امیدهای واهی یا نا امید کردنت روت تاثیر بذارم ولی وقتی دیدم که روز به روز داری تلاشت رو بیشتر می کنی گفتم شاید به یه چندتا نکته اشاره کنم بد نباشه.
1- قسمت اول نقدت که در مورد شخصی سازی سیم صحبت کردی اشکال جمله سازی زیاد داشت ولی یه چیزی که خیلی خوب اون وسط خودشو نشون میداد استفاده از کلمه ی " دماغ " بود! فکر نکنم استفاده از چنین لفظی وسط نقد چندان مناسب باشه.
2- گفتن جمله ای مثل این :
نقلقول: برای تغییر هر بخش از بدن به طول مثال موها فقط کافیست روی قسمت موهای سیم خود زوم کرده و کلیک کنید سپس به بخش انتخاب مو منتقل میشویدکه نحوه ی عملکرد رابط کاربری شخص سازی رو توضیح میده چندان جالب نیست.
3- در کل قسمت اول نقدت رو باید به اشاره ی کوچکی در قسمت گیم پلی خلاصه می کردی.
4- اگه میخوای باهات رو راست باشم در مورد قسمت داستان حرف نزنم بهتره (فکر کنم خودت هم بدونی چرا. البته زیاد بهت سخت نمیگرم چون داستان عملا واسه این جور بازیا مطرح نیست. )
5- بیشترین مانوری که یک منتقد روی این بازی میتونه بده روی قسمت گیم پلی ومقدمه هست چون قسمت های دیگه پیچیدگی خاصی نداره و نیاز به نقد آن چنانی نداره.
6- Translate This PLS :
نقلقول: طراحی جهان بازی بسیار فوقالعاده طراحی شده است
7- و همچنین غلط املایی که تو نقدت موج میزنه ولی بامزه ترینش این بود :
نقلقول: به طول مثال یک لوستر میتواند...
امیدوارم ناراحت نشده باشی ولی کلا این نقدت زیاد راضی کننده نبود به خاطر همین به این اعتبار نمیدم چون انتظارم بیشتر بود. یه چیزی هم میگم بین خودمون باشه سعی کن مقدمه رو قوی شروع کنی نه اینکه بیای تاریخچه یه بازی رو مطرح کنی مطمین باش هیچکس جذب اون قسمت نمیشه.
آها تا یادم نرفته قبل از شروع کردن به نوشتن یه چندتا نقد از جاهای دیگه بخون کمکت می کنه راحت تر بنویسی. عبارات و جملات قلمبه سلمبه هم زیاد استفاده کن
سلام The Breaker جان
اصلا همچین فکری رو نکنید، شما از بنده بیشتر تجربه دارید و صد در صد استاد خوبی هم برای بنده خواهید بود.
بله اشتباهات زیادی داشت که نمیدوستم از کی بپرسم چیکار کنم و یا چطوری بنویسم، نقدی هم در سرتاسر نت وجود نداشت که بنده بخوام از رو اون ها ایده برداری کنم
نوشتن این نقد با این که بازی چندان ساده ای هست برای بنده خیلی سخت بود چون وقتی به بخش داستان رسیدم نمیدونستم که چی باید بگم و چطور شروع کنم برای همین رفتم سر شخصی سازی و فلان....
همچنین بنده روی مقدمه و گیم پلی خیلی فکر کردم ولی چیزی بیشتر از این چیزی به کله بنده نیومد
درباره این جمله ام بگم که خیلی گل کاشتم جان خودم :
نقلقول: طراحی جهان بازی بسیار فوقالعاده طراحی شده استدر کل ممنون از این که نظر دادید واقعا نمیدونم کار زشتی که انجام دادم با این نقد افتضاح رو چطوری جبران کنم ولی بازم ببخشید