05-23-2016, 11:39 PM
(آخرین ویرایش: 05-23-2016, 11:53 PM، توسط mohamad edzio.)
(05-23-2016, 10:49 PM)Taylor For Ever نوشته است: سلام بر نویسنده گرامی
خب میرسیم به علائم نگارشی :
- چند نمونه غلط تو علائم نگارشی میگم که رفعشون کنی ولی باید بگم چون مقاله اولته میشه چشم پوشی کرد ازشون ولی خب میگم بهت:
نقلقول:باید اینطوری مینوشتید:طوري که خيلي از گيمر ها براي لذت بردن بيشتر از بازي حاظرند هزينه گزافي صرف خريد رايانه هاي شخصي کنند.ما بيشتر وقت خود را پاي بازي هاي رايانه ميگذاريم.
نقلقول:2. یک ایراد دیگه هم که باید حتما توی مقاله های بعدیت رفعشون کنی تراز کردن متن مقالت از دو طرف هست:طوري که خيلي از گيمر ها براي لذت بردن بيشتر از بازي حاظرند هزينه گزافي صرف خريد رايانه هاي شخصي کنند. ما بيشتر وقت خود را پاي بازي هاي رايانه ميگذاريم.
نقلقول: غلط: داستان بازي روايت پسري شجاع و بي باک ب نام Wander است که براي نجات عشقش از خواب عبدي وارد سرزمين ممنوعه ميشود و بايد 16 هيولاي اين سرزمين را نابود کند.اما شکست دادن همين 16 هيولا نياز به فکري باز و حرکت هاي حساب شده داره و به همين راحتي ها نيست.نبرد با هر کدوم به قدري زيباست که دوست نداريد بکشينشون(البته بعضياشونو بايد به سختي کشت و دوست داريد سريع تر از شرشون خلاص شيد)موسيقي هاي بازي نيز يکي ديگر از نقات قوت بازي به حساب ميان و تاثير گذاري روي بازيکن رو چند برابر ميکنن.گرافيک بازي نيز با توجه به سال عرضه يعني 2005 عالي کار شده. فقط کافيه همين يه قطعه اي که براتون ميزارم رو دانلود کنيد تا کساني که اين عنوان بازي نکردن به عمق قضيه پي ببرند.درستش اینه:
نقلقول:داستان بازي روايت پسري شجاع و بي باک ب نام Wander است که براي نجات عشقش از خواب عبدي وارد سرزمين ممنوعه ميشود و بايد 16 هيولاي اين سرزمين را نابود کند.اما شکست دادن همين 16 هيولا نياز به فکري باز و حرکت هاي حساب شده داره و به همين راحتي ها نيست.نبرد با هر کدوم به قدري زيباست که دوست نداريد بکشينشون(البته بعضياشونو بايد به سختي کشت و دوست داريد سريع تر از شرشون خلاص شيد)موسيقي هاي بازي نيز يکي ديگر از نقات قوت بازي به حساب ميان و تاثير گذاري روي بازيکن رو چند برابر ميکنن.گرافيک بازي نيز با توجه به سال عرضه يعني 2005 عالي کار شده. فقط کافيه همين يه قطعه اي که براتون ميزارم رو دانلود کنيد تا کساني که اين عنوان بازي نکردن به عمق قضيه پي ببرند.
این از علائم نگارشی که امیدوارم توی مقاله های بعدیت رفعشون کنی
ببین یک پیشنهاد برات دارم، وقتی میخوای یه همچین مقالهای بنویسی برو درباره هر عنوانی که میخوای توی مقالت جای بدی چند تا نقد بخون و بعد که مثلا خواستی توضیح بدی درباره بازی هم از گرافیک و هم از صدا و... بتونی توضیح بدی! اینطوری بهتره و خواننده بیشتر جذب مقالت میشه
باز هم میگم منظور من از این نظر کوبیدن مقالت نیست! فقط دوست دارم چون مقاله اولت هستش پیشرفت داشته باشی، خود من هم هنوز توی مقاله نویسی حرفه ای نیستم و جای کار دارم ولی گفتم شاید بتونم از دانسته هام یکم بهت کمک کنم.
منتظر مقاله بعدیت هستم
سلام.بله یه کمی توضیحاتش کمه ممنون که گوش زد کردی باعث شد تو مقالات بعدیم رعایت کنم.
فقط فرقی بین نگارش شما با من در رابطه با بازی سایه غول پیکر پیدا نکردم!؟
(05-23-2016, 11:02 PM)スヌーピーアミニ نوشته است: سلام وقتت بخیر محمد جان
بنده مشکلات نقد رو اعلام نمی کنم. چرا؟ چون نقد اولته.
شما باید در وهله اول مقاله کار بلد ها رو با دقت و تمرکز بالا بخونی و راه و روش نقد نویسی رو یاد بگیرید.
حتما مقاله های سعید آقا بابایی، اشکان علی خانی و یا .... خلاصه کسانی که در این حرفه مصمم و حرفه ای هستند رو مطالعه کن و سعی کن نکات نگارشی و جمله بندی ها رو با دقت بخونی و از اونها استفاده کنید. فقط این راه حل رو فعلا پیشنهاد می کنم. در مرحله اول همین کار رو انجام بده و حتما این لینکی که بهت میدم رو کامل و با دقت بخون: لینک پست اینجا
این لینک یاد دادن نکات نگارشی برای اون کسانی هست که میخوان استارت بزنن و موفقیت هایی در این راه کسب کنند.
بعد انشاالله مراحل بعد رو بهت میگم چیکار کنی. در نقد بعدی پیشرفت خودت رو به وضوح به خوانندگان منتقل کن
ممنون از این که به اراجیف بنده رو گوش کردید. خود بنده هم هنوز مبتدی هستم
برات آرزوی موفقیت دارم
سلام.نه بابا اراجیف کدومه داداش گل.حرفات کاملا صحیحه.حتما به نصیحتت عمل میکنم خیلی ممنون